Subota, 20 Aprila, 2024
Rubrika:

NSD: Lavanović i Marsenić nijesu naši članovi od 2018. godine

Reagovanje povodom objava u medijima da su izvjesne osobe iz Bara napustile Novu srpsku demokratiju

Povodom objava u medijima da su izvjesne osobe iz Bara napustile Novu srpsku demokratiju dužni smo da obavjestimo javnost da su se iste lažno predstavile i da nisu članovi Nove srpske demokratije još od 2018. godine, kada su obavjestile organe stranke da napuštaju članstvo u njoj, saopštili su iz ove stranke.

Bar

“Nije nam poznato kako to neko može više puta da napusti stranku ako je napustio jednom i nije se u nju vraćao. Stoga je malo čudno da neko svoj potez od prije dvije godine stavlja u sadašnji momenat. Još jednom ponavljamo Itana Glavanović i Marija Marsenić nisu članovi Nove srpske demokratije od 2018. godine. Mi poštujemo svakog našeg bivšeg člana ali ne možemo poštovati da se neko lažno predstavlja i da pokušava tako da nam nanese političku štetu”, naveli su iz Opštinskog odbora NSD Bar.

Podsjetimo, članice GO i OO Bar Nove srpske demokratije Itana Glavanović i potpredsjednica OO Bar Marija Marsenić podnijele su juče neopozive ostavke na te funkicije, nakon “bezuspješnog, insistiranja na konsolidaciji i na razgovoru”, očekujući da će se sazvati sastanak Opštinskog odbora Bar.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve