Četvrtak, 28 Marta, 2024
Rubrika:

Novska Lista predala izbornu listu u Herceg Novom, nosilac Savo Marić

Izborni slogan je ''Naš grad, naš brod''

Novska Lista je danas Opštinskoj izbornoj komisiji predala listu kandidata za odbornike za predstojeće lokalne izbore, koji će se u Herceg Novom održati 9. maja.

“Listu čini 35 ravnopravnih kandidata, uglednih Novljana, zaljubljenika u svoj grad, oba pola i različitih starosnih dobi. Izborni slogan „Naš grad, naš brod“ već je zaživio u narodu i oslikava kako našu privrženost mjestu u kojem živimo tako i kulturu i originalnost naše političke borbe”, saopšteno je iz Novske Liste.

Uz listu kandidata i potrebnu dokumentaciju, Novska Lista je predala i 1.300 potpisa podrške sugrađana, što je više od ukupnog broja glasova koje je Novska Lista osvojila 2017. godine.

“Ova brojka jasno govori o povjerenju koje Novska Lista uživa u narodu, i o činjenici da je ideja nezavisne liste koja se bori isključivo za interes svog grada i dalje u nezaustavljivom usponu. Potpisi podrške svjedoče i o kvalitetnom radu Novske Liste tokom prvog mandata u gradskoj upravi”, saopštili su oni.

Listu kandidata za odbornike predvodi, kao i do sada, Savo Marić, a slijede ga Miloš Konjević, Olivera Doklestić, Jovan Subotić, Jasmina Konjević, Stefan Vukićević, Ana Šojić, Zoran Lepetić, Aleksandar Škobalj, Dragana Stanišić, Gordana Porobić Krcunović, Slavko Todorović, Milan Migo Dakić, Vladislav Velaš i Ana Dabović.

“Na izbornoj listi su i Petar Kovačević, Darija Banićević, Željko Bajčeta, Marija Čvoro, Aleksandar Mandić, Adrijana Kovačević, Mićo Beko, Gordana Komljanović, Darko Klasić i Milutin Govedarica. Listu zaokružuju Marko Damjanović, Marijana Davidović, Simo Vlaović, Miloš Laban, Svetlana Radmilović, Ilija Vučković, Jelena Jelić, Đorđe Stanojlović, Saša Đorđević i Jovanka Stojanović“, dodaju u Novskoj Listi.

Poručuju da njihova programska načela ostaju ista i da će ih sprovoditi dosljedno, kao i tokom čitave decenije postojanja.

“Borba za decentralizaciju vlasti, povećanje ingerencija lokalnih samouprava i ostanak finansijskih sredstava u našoj Opštini. Opredijelili smo se za kreiranje zdravog poslovnog ambijenta i stvaranje preduslova za ekonomski i društveni razvoj”, napominju.

Samo tako će, uvjereni su, u grad privući velike investicije i nastaviti strategiju razvoja mikroprojekata i elementarne infrastrukture.

“U Herceg Novom novskim dobrima moramo upravljati mi sami, i na dobrom smo putu da uz podršku građana to i ostvarimo. Naš grad, naš brod”, zaključuju iz Novske Liste.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve