Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Novović: Konatar manipuliše, da skrene pažnju sa sramnih poteza GP URA

''Već mjesecima je evidentna spremnost funkcionera URA da bez relevantnog pokrića i ikakvog dokaza, etiketiraju i upiru prstom u sve one koji bi im mogli poslužiti u postizanju njihovog cilja'', poručio je Novović

Prema riječima člana DPS-a Radula Novovića, potpredsjednik URE Miloš Konatar nastavio je sa manipulativnom i populističkom pričom koju je njegova stranka oprobala tokom predizborne kampanje i na osnovu koje je i obezbijedila ulazak u parlament, saopšteno je iz DPS-a.

”Već mjesecima je evidentna spremnost funkcionera URA da bez relevantnog pokrića i ikakvog dokaza, etiketiraju i upiru prstom u sve one koji bi im mogli poslužiti u postizanju njihovog cilja. Nastavkom ovakve mantre, samo žele skrenuti pažnju javnosti sa svoje profiterske politike, konstantnih ispada svog predsjednika, brojnih primjera partijskog zapošljavanja, protivzakonitog djelovanja, nadajući se da će na taj način potisnuti trenutne goruće probleme”, poručio je Novović.

Međutim, Novović smatra, da im ovakav vid ponašanja više ne prolazi kod građana, koji svakodnevno vide njihove stvarne namjere, kao i na koje su sve izdaje crnogorskih nacionalnih interesa spremni zarad vlastitog interesa, mrvica vlasti i finansijskih angažmana njihovih mentora.

”Kao što smo to i do sada više puta ponovili, pozivamo i njih i sve druge, da svako eventualno kršenje zakona sa naše strane prijave nadležnim organima. Upravo onako kako smo to mi uradili skorašnjim podnošenjem inicijative Ustavnom sudu za ocjenu ustavnosti odluka donesenih na četvrtoj sjednici Skupštine Crne Gore. Isto tako kao što ćemo i dalje zakonitost tražiti pred sudom, a ne na društvenim mrežama i u medijima”, zaključuje Novović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve