Subota, 20 Aprila, 2024
Rubrika:

Novinarka HRT-a: Pitanje Abazoviću nije bilo sarkastično

Podsjetimo, iz kabineta Abazovića tvrde da je on dao ''sarkastičan odgovor na sarkastično pitanje novinarke HRT-a'' da li je Vučić njegovom bratu poklonio kliniku u Beogradu

Pitanje postavljeno potpredsjedniku Vlade Crne Gore Dritanu Abazoviću o tome da li je njegov rođeni brat dobio kliniku u Beogradu na poklon od predsjednika Srbije nije bilo sarkastično, saopštila je novinarka Hrvatske radio-televizije Elizabeta Gojan za Gradsku RTV.

“Ne vidim nikakvog sarkazma u tom pitanju. Vrlo jasno sam ga pitala što misli o činjenici da ga zovu albanskim četnikom, o tome da je njegov brat od predsjednika Srbije Aleksandra Vučića dobio bolnicu u Beogradu i da prima mito – dakle, vrlo jasno pitanje, ne vidim tu sarkazma, nego samo iskrenu znatiželju na nešto o čemu se otvoreno govori ne samo u Crnoj Gori, nego i cijeloj regiji. Pitanje uopšte nije sarkastično. Ako on svoj odgovor – a to je bilo da ga zabavlja, da mu je to baš zgodno, da to sve nije istina, ali je, eto, valjda dio političkog folklora – smatra sarkastičnim, ja ga ne smatram sarkastičnim – niti pitanje niti odgovor”, kazala je Gojan.

Podsjetimo, iz kabineta Abazovića tvrde da je on dao “sarkastičan odgovor na sarkastično pitanje novinarke HRT-a” da li je Vučić njegovom bratu poklonio kliniku u Beogradu.

U cilju objektivnog informisanja javnosti, Gradska televizija uputila je GP URA sljedeće pitanje, na koje očekuje odgovor – ali bez sarkazma: “Da li je istina da brat potpredsjednika Vlade u tehničkom mandatu, Dritana Abazovića, gradi kliniku u Beogradu sa partnerkom premijerke Ane Brnabić”.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve