Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

Novi pokušaj: Opozicija i pokret Odupri se danas o Sporazumu o budućnosti

Do sada su osim pokreta „Odupri se“, Demokratski front predložio svoku platformu „Dogovorimo se“, kao i Socijaldemokratska partija

Predstavnici opozicije i organizacionog odbora građanskog pokreta “Odupri se – 97.000” danas će razgovarati o  prihvatljivoj verziji Sporazuma o budućnosti.

Do sada su osim pokreta „Odupri se“, Demokratski front predložio svoku platformu „Dogovorimo se“, kao i Socijaldemokratska partija.

Platforma DF-a je za sada prihvatljiva Ujedinjenoj Crnoj Gori, dok se o platformi pokreta „Odupri se“, pozitivno izjasnile Demokrate, SNP i URA.

Prema nezvaničnim saznanjima podgoričkih medija, insistiranje demonstranata na bojkotu Skupštine Crne Gore mogao bi biti problem jer je dio opozicionih poslanika u razgovorima sa članom organizacionog odbora Džemalom Perovićem insistiralo da se iz nacrta sporazuma izostavi dio o obavezi napuštanja parlamenta.

Peroviću je, kako tvrde oni, pojašnjeno da je parlament za opoziciju jedno od “rijetkih mjesta sa kojih se mogu obratiti biračima”.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve