Iako su građani Bara sa velikom pažnjom očekivali nastavak sjednice Skupštine Opštine Bar, do nje nije došlo. Odložena je na sam dan za kada je sazvana.

Foto: Cdm

“Ne bi to bilo prvi put da se neka sjednica odlaže, ali je ova sjednica izuzetno bitna. Na ovoj sjednici trebalo je da se donese dosta bitnih odluka za funkcionisanje javnih preduzeća u našem gradu”, kaže Stevo Novaković, šef odborničke grupe Biram Crnu Goru i dodaje da je: “

Na dnevnom redu Skupštine Opštine trebali su da budu programi rada za 2020-tu godinu Vodovoda i kanalizacije, Komunalnih djelatnosti, Sportsko-rekreativnog centra, Lovstva, Kulturnog centra i Turističke organizacije Bar.

Novaković naglašava da je za Biram Crnu Goru od izuzetnog značaja i tačka 9 ovog zasijedanja, a koja se tiče Strategije razvoja sporta na teritoriji opštine Bar od 2019. do 2021. godine .

“Naša odbornica Sonja Simonovska je već iznijela predlog kada smo diskutovali o budžetu grada da se izdvoji novac za besplatno bavljenje sportom sve djece u Baru i zato mi jedva čekamo nastavak sjednice za koju se nadamo da će konačno biti održana i završena”, ističe Novaković.

Nastavak sjednice SO Bar koja je počela 23. decembra 2019. godine bio je predviđen za juče, ali je neposredno pred početak odložena za 28. januar.

Komentari

avatar