Srijeda, 24 Aprila, 2024
Rubrika:

Novaković: Biram Crnu Goru učestvovaće na parlamentarnim izborima

Prema njegovim riječima i na prošlim lokalnim izborima stranka je krenula iz minusa, pa je napravila odličan rezultat

Gostujući u jutarnjem programu kod Milomira Marića na TV Happy, predsjednik Biram Crnu Goru Radomir Novaković Cakan izjavio je da će stranka sigurno učestvovati na parlamentarnim izborima, ma kada oni bili.

Radomir Novaković Cakan

“Mnogo malih čini jednog veliko-naš je moto za predstojeće izbore”, rekao je Novaković objašnjavajući da će stranka napraviti”više od koalicije a manje od stranke” sa grupama birača širom Crne Gore.

Prema njegovim riječima i na prošlim lokalnim izborima stranka je krenula iz minusa, pa je napravila odličan rezultat.

“Nema razloga da to ne ponovimo i ovoga puta”, kazao je on.

Novaković je posebno pozvao građane da u što većem broju izađu na izbore, ali da na njima ne glasaju već da ovoga puta biraju onoga ko će ih voditi u sljedeće četiri godine.

Na konstataciju Milomira Marića kako je on neko koga građani u drugim djelovima bivše Jugoslavije prepoznaju kao zaštitno lice Bara, Novaković je odgovorio da je grad dao mnogo poznatih književnika, umjetnika, privrednika, sportista i narodnih heroja koji na žalost nisu prepoznati.

“Oduvijek sam pokušavao da promovišem svoj grad i da ga učinim prepoznatljivim. Turizam je izuzetno bitna grana za naš grad i zato koristim svaku priliku da pozovem ljude da dođu i uvjere se u našu gostoljubivost”, dodao je Novaković.

On je napomenuo da su svi koji imaju veze sa turizmom u Crnoj Gori svjesni da je zbog auto-puta ka Grčkoj ona sada možda bliža vremenski- ali da su emocije, ipak, na strani Bara i pozvao građane u Srbiji da dođu i da se u to uvjere.

Novaković je poklonio knjige pisaca iz Bara: Labuda Lončara, Vladimira Cerovića i Nevena Milakovića.

IzvorCdM

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve