Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

Nova provokacija: DF slavio u Nikšiću vijek od Podgoričke skupštine

Lideri Demokratskog fronta večeras su u Nikšiću proslavili vijek od Podgoričke skupštine i tako nastavili obilježavanje datuma koji je poništio nezavisnost Crne Gore.

foto Facebook
Baš kao što je to bio slučaj u Budvi, i u Nikšiću je proslava počela pjesmom “Onamo, namo”.

Proslavi su, između ostalih, prisustvovali lider Nove Andrija Mandić, te prvi čovjek DNP Milan Knežević. U prvim redovima su bili i funkcioneri DF  Slaven Radunović, Marina Jočić, Strahinja Bulajić…

Da podsjetimo, u Mediteranskom centru u Budvi, u organizaciji fantomske organizacije Srpski narod Boke, početkom novembra je obilježen vijek od Podgoričke skupštine. Kompletan Demokratski front prisustvovao je događaju. Na proslavi su bili predsjednik Opštine Budva iz redova Demokrata Dragan Krapović, predsjednik Skupštine opštine Budva iz DF-a Đorđije Vujović, kao i menadžer budvanske Opštine Milo Božović.

Na skupu su dominirale skandalozne poruke koja negiraju postojanje crnogorske nacije.  Moglo se čuti da su “Crnogorsci Srbi,  da je važno da se srpski narod ujedini, da će režim Mila Đukanovića biti poražen, te da će osloboditi srpsko more”.

izvor cdm.me

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve