Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

NOVA: Informativna služba napravila nenamjeran propust

Informativna služba Nove srpske demokratije (NSD) je napravila nenamjernu grešku jer je propustila da upozna kolege iz ambasade Češke sa sadržajem izvještaja sa sastanka predsjednika NSD-a Andrije Mandića i ambasadora Češke Karela Urbana, saopštili su iz Nove srpske demokratije

Informativna služba Nove srpske demokratije (NSD) je napravila nenamjernu grešku jer je propustila da upozna kolege iz ambasade Češke sa sadržajem izvještaja sa sastanka predsjednika NSD-a Andrije Mandića i ambasadora Češke Karela Urbana, saopštili su iz Nove srpske demokratije.

“Izvještaj je pisala savjetnica Andrije Mandića, koja je prisustvovala sastanku i on u svojoj osnovi ima sadržaj sastanka na kome su razmijenjena mišljenja o postizbornim prilikama u Crnoj Gori. Mandić je upoznao ambasadora sa jednom lošom i štetnom pojavom da postoje političari koji misle da ambasade stranih država treba da sastavljaju Vladu Crnu Gore”, navodi se u saopštenju.

Istaknuto je, kako su rekli, da je za Novu srpsku demokratiju to neprihvatljivo i da smatraju da to ne bi trebale da rade ambasade u bilo kojoj drugoj državi, uključujući i državu uvaženog gosta.

“Nije registrovano da je ambasador Karel Urban imao suprotno mišljenje vezano za ovaj stav. U posljednjoj rečenici izvještaja, greškom su navedene riječi Andrije Mandića koje nisu bile predmet usaglašavanja njega i ambasadora Češke.

Ovim putem se izvinjavamo Nj.E. Karelu Urbanu na nenamjernom propustu naše informativne službe”, zaključeno je u saopštenju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve