Utorak, 19 Marta, 2024
Rubrika:

Nosilac liste SD u Baru Branislav Nenezić, na listi privrednici, najbolji sportisti, profesori…

Osim njega, na listi Socijaldemokrata koje, podsjećaju, izlaze samostalno na lokalne izbore, biće najuglednija barska imena

Nosilac liste Socijaldemokrata za lokalne izbore u Baru, koji će biti održani 23. oktobra, biće Branislav Bane Nenezić, profesor fizičkog vaspitanja i predsjednik opštinskog odbora SD u Baru, koji trenutno obavlja funkciju direktora DOO “Sportsko-rekreativni centar”, saopšteno je iz te partije.

Osim njega, na listi Socijaldemokrata koje, podsjećaju, izlaze samostalno na lokalne izbore, biće najuglednija barska imena.

“Među predlozima za odbornika Socijaldemokrata je i Nedeljko Lale Čović – jedan od najuspješnijih crnogorskih i barskih preduzetnika, osnivač “Bonesa” d.o.o. Bar, potom Bećir Berjašević, dobitnik nagrade “Oktoih” i dugogodišnji direktor Osnovne škole u Ostrosu, kao i Jelena Dabović, uspješna barska privrednica i aktivistkinja u NVO “Žene Bara””, naveli su u saopštenju.

Kako dodaju iz SD-a, neka od imena su i: Goran Simić – dipl. trener, kao igrač dva puta najbolji sportista Crne Gore i jednom najbolji rukometaš Crne Gore, a kao trener osvajač EHF Lige šampiona; Željko Đurišić, ugledni barski preduzetnik, vlasnik firme “Jelena” d.o.o. iz Bara, te Jelena Nikaljević – košarkaška reprezentativka Crne Gore.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve