Četvrtak, 28 Marta, 2024
Rubrika:

Nišić Vladi: Prestanite da ugrožavate evropsku budućnost Crne Gore

Da uvede sankcije Ruskoj Federaciji i spriječi nanošenje štete Crnoj Gori daljim nečinjenjem

Direktorica Socijaldemokrata Irma Nišić na Twitter nalogu je napisala da Vlada Crne Gore ove nedjelje treba da ide na popravni, i ima priliku već ovaj četvrtak da ispravi prošlonedjeljnu “grešku” i uvede sankcije Ruskoj Federaciji i spriječi nanošenje štete Crnoj Gori daljim nečinjenjem.

“Ukoliko to Vlada ne učini, daje se zaključiti da se podržava agresija Rusije na Ukrajinu, a to nikako ne smije biti zvaničan stav Crne Gore- članice NATO-a i kandidata za EU, i nedopustivo je da naša država gubi povjerenje svojih partnera zbog neodgovorne odlazeće Vlade. Zato još jednom apelujemo: održite sjednicu Vlade (možete i online) i prestanite da ugrožavate evropsku budućnost Crne Gore i zapadne vrijednosti koje baštinimo”, poručila je Nišić.

 

 

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Gagarin
21.03.2022-18:37 18:37

Irma, muslimani su uz Rusiju, a ne nato fašiste. Sirija, Libija, Irak, Iran, Pakistan, Indonezija, Čečenija, Turkmenistan, Kirgistan, itd…Uskoro nećete imati hrane ni turista a ti bi u EU.. :)

...
21.03.2022-22:07 22:07
Reply to  Gagarin

a što zaboravi tvoju Srbiju? A to za hranu i turiste ne treba da bude briga jednog srpskog “kosmonauta” iz Malog Mokrog Luga.