Četvrtak, 28 Marta, 2024
Rubrika:

Nišić Vladi: Građani će vam na izborima srušiti iluzije o Otvorenom Balkanu i obećanja data mentorima iz Beograda

''Ako Vladi prifali eminentnih stručnjaka ili eksperata kako vole da kažu, Vučićevi će im sigurno pripomoći. Valjalo bi i da rokovi budu veoma kratki, da što prije izađu sa stavom, za koji pretpostavljamo kakav će biti, pa da im građani na izborima sruše iluzije i obećanja koja su dali svojim mentorima u  Beogradu''

Vlada Crne Gore najavila je formiranje Radne grupe koja će se baviti Otvorenim Balkanom. Baš jedva čekamo da vidimo koji je cilj formiranja i koji ce zaključci biti, a još više ko će biti članovi te radne grupe koji će analizirati Otvoreni Balkan, kazala je direktorica Socijaldemokrata Irma Nišić.

“Ako Vladi prifali eminentnih stručnjaka ili eksperata kako vole da kažu, Vučićevi će im sigurno pripomoći. Valjalo bi i da rokovi budu veoma kratki, da što prije izađu sa stavom, za koji pretpostavljamo kakav će biti, pa da im građani na izborima sruše iluzije i obećanja koja su dali svojim mentorima u  Beogradu. Za sada, preporučujemo im da se ipak drže preporuka koje su o OB već dali, naročito posljednju od strane gdina Mekalistera-predsjedavajućeg Odbora za spoljne poslove EU. Jer je ovo ipak “evropska vlada”, navela je Nišić na Tviteru.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve