Četvrtak, 18 Aprila, 2024
Rubrika:

Nišić: Ako ne uvedu sankcije Rusiji, nema smisla da Vlada više održava sjednice i bruka Crnu Goru

Direktorica SD-a smatra da za sankcije nema većine, ali se zato, dodaje, ''isporučuju ''eksperti'' na funkcije kao na traci''

Direktorica Socijaldemokrata (SD) Irma Nišić kazala je da ako Vlada na današnjoj sjednici ne uvede sankcije Rusiji, onda nema više “smisla da održava sjednice i bruka Crnu Goru”.

“Koje li su teme na dnevnom redu sjednice Vlade danas? Nije teško da pogodimo – biće opet raznoraznih kadrovskih postavljenja, drugo ništa! Ko bi brinuo o uvođenju sankcija Rusiji, ta je tema pase, kada treba biti inovativan i izmisliti još koje radno mjesto u odlazećoj Vladi”, ocjenjuje Nišić.

Direktorica SD-a smatra da za sankcije nema većine, ali se zato, dodaje, “isporučuju “eksperti” na funkcije kao na traci”.

“Nama ne preostaje ništa drugo, nego da evo treću nedjelju zaredom, opominjemo Vladu i insistiramo na uvođenju sankcija zbog agresije Rusije na Ukrajinu. Ako to ne urade danas, nema više svrhe ni da održavaju sjednice i brukaju civilizovanu Crnu Goru. A dosta smo puta bili svjedoci tome”, zaključila je Nišić.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve