Utorak, 26 Septembra, 2023
Rubrika:

NIKŠIĆ SPREMAN DA IDE ZA PRIZREN: Rajo i profesionalni ”nedavači” dogodine vraćaju Kosovo!

Odbrana Kosova sa pristojne distance ponovo u trendu

Trend borbe za Kosovo sa pristojne distance u Crnoj Gori se nastavlja.

Nakon što su sinoć bivši Crnogorci, a sada pripejd velikosrbi Marko Milačić i Vladislav Dajković, sa oko 20 ljudi iz Podgorice branili Kosovo, pristalice ekstremističkih NSD i DNP predvođene Andrijom Rajom Mandićem, Milanom Kneževićem, Markom Kovačevićem, Dejanom Đurovićem su to danas radili iz Nikšića.

Skup se održao na Trgu Šaka Petrovića, a organizator je Koalicija „Za budućnost Crne Gore“(NSD, DNP, Radnička partija).

Interasatno je da su partijski skup podržao pop Crkve Srbije Metodije, koji je na putu, a u njegovo ime okupljenima se obratio Miodrag Todorović.

Primjetne su zastave Srbije i Rusije, a dominiraju srpske patriotske pjesme. Takođe, okupljene pristalice skandiraju “Kosovo, Srbija”.

Andrija Mandić je rekao da žele da pokažu srpskom narodu na Kosovu i Metohiji da imaju podršku naroda Crne Gore.

Kazao je da su se, po pitanju Kosova i Metohije u Crnoj Gori promijenile jedino političke prilike. Podsjetio je na bivšu DPS vladu “koja je priznala nezavisnost južne srpske pokrajine uprkos protivljenju većine naroda u Crnoj Gori.“

“Kosovo ne samo da je srce Srbije već srce svakog čestitog i poštenog čovjeka u Crnoj Gori“, rekao je Mandić.

Milan Knežević kazao je da smo kao narod dužni da odlučimo „da li želimo da živimo u „ambasadoristanu“ ili u Crnoj Gori.“

„Da li želimo da izvršavamo rukoljube u ambasadama, za kilo ministarske fotelje, dva deci heroina i 250 grama kokaina, ili ćemo da se krstimo pred našim ikonama, da pjevamo pjesme koje su pjevali naši preci, kada su oslobađali i Crnu Goru i Srbiju, i naše sveto Kosovo i Metohiju, naš Jerusalim, od viševjekovnih okupacija i vojski koje su harčile ovuda po prelijepoj Crnoj Gori“, rekao je on.

Nakon obraćanja prisutnih okupljeni su se uputili u šetnju ulicama grada.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

9 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
COL
01.06.2023-20:47 20:47

Poljem se širi miris timijana,česove brlje i bijela luka, dok po njemu jezdi Kudro na staroj ćosavoj kobili jokani. Za ular i za rep, kobilu vodi vjerni sluga vazda rozi vitez od Cetinja. Pozadinu drži mašući grančicom bosiljka nedostojni hrabro rašćerujući podguzne muve na buljuke. Sa lijeva boka idu ćosavi vojvoda, na čijoj se šubari sija značka titov pionir i milanče- mali od jebinja, pripasali sablje vulinovke i kalaše tek pristigli od načeseva putka. S desna boka jaše nakog putalja čuveni rubljov od kučah, na glavi mu cakle novi rogovi, a preo ramena prebačio upirenu bandijeru plave boje. Odma iza… Pročitaj više »

Ugrozeno srpstvo od holesterola
01.06.2023-21:27 21:27

Manda je na koljenicu samo da pojede i dolazi da prducka za srpstvo sveto

Psihopatologija
01.06.2023-21:27 21:27

Ludara na otvorenom

Onobješeonogošt
01.06.2023-21:36 21:36

Lijepo neka ovi DF Srbi u bermudama, sa tih ‘političkih’ litija sa zastavama, slovom Z, slikama Putina, Mladića i Vučića na čelu sa Pipunom i vojvoda Rajom, krenu još danas na Kosovo i oslobode ga. Vučić će im obezbediti sendviče, vodu i napolitanke i po 10 evra. Tamo ih raširenih ruku, jedva čekaju Albanci i KFOR. Ne odlažite Braćo posrbice da tek dogodine umarširate u Prizren, šta čekate junaci!? Ne propustite priliku. Zar već nijeste spremni kao oni vaši ideološki neobrijani, neokupani i vašljivi preci zvani gibaničari između 1941-44..

Nikola
01.06.2023-23:15 23:15

Hvala Vam braco Crnogorci sto iz godine u godinu pospjesujete rast Srba u CG i sve manji broj Crnogoraca i u CG i svugdje. Osom vasom retorikom da su Srbi posrbice , muslimani islamizovani i ostalo samo sebi prsvite problem. Razmislite malo sto broj Seba u CG raste a beoj populacije drzave pada, a pritom nemamo doseljenika nego samo iseljenika… Ko li je 30 godina vladao drzavom i doevdo u tako stanje. Da je ovo prava gradjanska drzava kosto naravno nije , bili bi mi svi Francuzi kao u Francuskoj. Ali posto nije, ja vam kao pripadnik srpskog naroda u… Pročitaj više »

Adolf
01.06.2023-23:36 23:36

Pipunu dlaka sglave nebi falila
A za nju mu niko nista ne garantuje
U kosovo ne pomazu litije niti molebani
jedino respekt i dobra volja a pipun i manda su to zasluzili zar ne

.markoo
02.06.2023-12:03 12:03

A albanci is crne gore !!!
Kome CE Oni dati podrsku ???

Markoo
02.06.2023-12:07 12:07

Bravo zemo za komentar.
Neka idu u pz. Oni SE pale sa dogodine u pz Kosovo je drzava

Mark
02.06.2023-12:08 12:08

Odnosi Srbije i Kosova nisu normalni mnogo godina, i odgovornost za to je u suštini na Srbiji, jer odbija da prizna Kosovo kao nezavisnu državu. Oni neće povratiti Kosovo – jednim delom zbog godina srpskog destruktivnog nacionalizma, i represije na Kosovu, koja je dovela do NATO intervencije, koju nismo želeli“.