Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Nikšić: Lista građana GRADE MOJ najavila učešće na izborima

Kako su dodali, mora Nikšić, kao i do sada, biti pokretač svakog demokratskog razvoja u Crnoj Gori i svaka inicijativa mora krenuti iz Nikšića

Grupa građana Nikšića, zabrinuti za svoj grad, odlučili su da na predstojećim lokalnim izborima u Nikšiću, izađu sa listom pod nazivom ˝GRADE MOJ˝, da pomognu svom Nikšiću, a građanima Nikšića daju mogućnost da glasaju za svoj grad i njegov ekonomski razvoj, saopšteno je danas iz te Grupe građana.

-Listu građana ˝GRADE MOJ˝ čine sami Nikšićani, oni Nikšićani koji vole svoj grad.
Na listi građana ˝ GRADE MOJ ˝, neće imati mjesta netrpeljivosti, već kako dolikuje Nikšiću, bio, biće i ostaće grad ljubavi, međusobnog poštovanja, sloge i humanosti, po čemu je Nikšić prepoznatljiv i poštovan. Ova lista građana ˝ GRADE MOJ ˝, boriće se za sve one vrijednosti koje je Nikšić uvijek baštinio. Nikšić, grad piva i čelika, naravno i dobrih ljudi, mora ponovo biti ekonomski i razvojni zamajac cijele Crne Gore. Mora Nikšić u svemu dobrom za cjelokupno Crnogorsko društvo biti PERJANICA – navodi se u saopštenju.

Kako su dodali, mora Nikšić, kao i do sada, biti pokretač svakog demokratskog razvoja u Crnoj Gori i svaka inicijativa mora krenuti iz Nikšića.

-Lista grupa građana ˝ GRADE MOJ ˝, ponudiće svojim komšijama, prijateljima, rodbini, realan ekonomsko-razvojni program, koji će moći lako realizovati, a i mora se realizovati. Od bogastava koje Nikšić posjeduje može da živi cijela Crna Gora, ali na bazi tih dobara, mora i Nikšić da se razvija – zaključuje se u saopštenju.

 

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Pljano
23.01.2021-09:43 09:43

Vjerujte bilo ko samo da micemo ovu NESRECU OD -URA -zla koja podijeli CRNU GORU -oce da zavadi CRNOGORCE I SRBE! Gradjani nedajmo se da nas niko na svijetu zavadja i da nam se sprda kao ZLA URA!

Magla
23.01.2021-10:55 10:55

GRADE MOJ -svaka cast imate moju podrsku da se kultarisemo Nacionalista -URE-zajedno Bratski NAJACI SMO !