Subota, 20 Aprila, 2024
Rubrika:

Nikolić: Zašto Milatović ćuti kao zaliven na podršku kaplara ‘srpskog sveta’ Rakovića i Šešelja

''Moskva, Beograd i kaplari Srpskog sveta Raković i Šešelj, znaju dobro da su DPS i Milo Đukanović ključni krivci što nijesu realizovali do kraja svoje interese u Crnoj Gori''

Poslanik DPS-a Andrija Nikolić komentarisao je na Tviteru to što su Vojislav Šešelj i Aleksandar Rakoviću uputili podršku kandidatu Evrope sad Jakovu Milatovića za predsjedničke izbore.

“Moskva, Beograd i kaplari Srpskog sveta Raković i Šešelj, znaju dobro da su DPS i Milo Đukanović ključni krivci što nijesu realizovali do kraja svoje interese u Crnoj Gori”, naveo je Nikolić.

On pita zašto Milatović ćuti kao zaliven na podršku kaplara Srpskog sveta Rakovića i Šešelja.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

4 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
klementina
24.03.2023-17:47 17:47

Molim sve časne ljude da ne POGANE USTA pominjući ove BALEGE.

Zvalo
24.03.2023-17:54 17:54

Sami ste krivi za sve a znali ste sa koje nam je strane vazda vjetar duvao !!-90 tih primili ste izbjeglice sa svih strana dali im Drzavljanstva i sad nam dodjose glave da nam utru CG Cetnicke nacionaliste su pocerali iz svoje matice u Tudjinu da nam uniste Drzavu kao ova cetnika splacina Rakovic !

Miralem
24.03.2023-17:59 17:59

Milo ni pod koju cijenu ne smije ustupit mjesto Prijestonice-DOBIJO IZGUBIJO ne priznati izbore jer se je Rusija-Srbija i Republika Srpska -VUCIC-DODIK -STRANE DRZAVE mijesala u izbore Procese !Ponistiti izbore!

Fromsford
24.03.2023-18:16 18:16

Na velikoj muci su Mandić i Bečić i sva ta DF-ovska i tzv. “demokratska” petokupljevina. Ako “njini” glasaju za Evropa sad” (čitaj: nikad) i Milatovića, to će za rezultat imati njihov sunovrat posle parlamentarnih izbora u junu. Zato je vrlo mogućaće da će se desiti znatan bojkot njihovih birača. Mada ne treba isključiti realnu mogućnost da podzemne “poplave” učine da jedan dio njihovih birača glasa za Đukanovića. Treba znati da koga god je podržao AV, AV Vučić, taj je gubio izbore. To može zadesiti i of-sfordskog večernjeg “studenta”.