Utorak, 16 Aprila, 2024
Rubrika:

Nikolić: “Vučić i Irinej započeli izbornu kampanju”

Poslanik DPS-a Miloš Nikolić ocijenio je da današnja konferencija za medije predsjednika Srbje Aleksandra Vučića i patrijarha Srpske pravoslavne crkve (SPC) Irineja predstavlja zapravo početak kampanje za parlametarne izbore u Srbiji, koji su zakazani za nešto više od mjesec dana

Poslanik DPS-a Miloš Nikolić ocijenio je da današnja konferencija za medije predsjednika Srbje Aleksandra Vučića i patrijarha Srpske pravoslavne crkve (SPC) Irineja predstavlja zapravo početak kampanje za parlametarne izbore u Srbiji, koji su zakazani za nešto više od mjesec dana.

Miloš Nikolić

Nikolić je za Radio CG rekao da je neubičajena činjenica da se patrijarh SPC uključio u kampanju jedne političke partije, u ovom slučaju Srpske napredne stranke.

“Slušajući tu pres konferenciju, ne može da se omakne utisak da je riječ o jednoj vrlo lošoj režiji u kojoj su bile jasno podijeljene uloge , sa jasno propisanim zadacima, ali da patrijarh Irinej nije uspijevao da do kraja konferencije, koliko god da je bilo sufliranja, od strane medija prije svege, da pogodi suđštinu, ono što mu je sugerisano da kaže. Ipak, imamo razumijevanja i za to, tek je početak poličke kampanje, tako da će vjerovatno mnogo bolje podijeliti zadatke u narednih mjesec dana i imati vremena da ih uvježbaju. Za sada, to je nešto što ne zaslužuje bilo kakav ozbiljniji komentar budući da je sve to djelovalo, izgledalo, zvučalo poprilično neuvježbano i tragikomično”, rekao je Nikolić.

Vučić je danas razgovarao sa patrijarhom Irinejom o stanju SPC u Crnoj Gori.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve