Utorak, 16 Aprila, 2024
Rubrika:

Nikolić: Vijesti će svoje neistine o meni morati da dokažu na sudu

On je kazao da je jasno da je svrha plasiranja takvih neistina njegova lična i politička diskreditacija, ali i pokušaj da se na svaki način, snizi rejting Demokratskoj partiji socijalista i ošteti povjerenje političara iz te partije, a sve u cilju da se skrene pažnja sa brojnih problema aktuelne vladajuće većine

Niz neistina se o meni već drugi put iznosi u novinama i na portalu Vijesti, ovoga puta pod naslovom “Bez centa i evidencije, sto dana u najskupljem apartmanu”, saopštio je danas član Predsjedništva i poslanik Demokratske partije socijalista Andrija Nikolić.

Zbog toga je, kaže, u obavezi da informišem javnost da se prva neistina i gruba manipulacija odnosi na to da je sto dana bio smješten u HG Budvanska rivijera.

“Jedina istina, koja je lako provjerljiva, je da sam u HG Budvanska rivijera boravio isključivo tokom avgusta mjeseca, i to u poslovne svrhe za vrijeme izborne kampanje. Dakle, ne sto dana, već manje od mjesec”, naveo je Nikolić.

Kako je dodao, druga neistina kojom se takođe želi obmanuti javnost je da je navodno “bez centa” boravio u HG Budvanska rivijera.

“Istina je da je Demokratska partija socijalista u čije ime sam boravio u Budvi, imala obavezu da plati najam sobe po punoj cijeni. (U prilogu dostavljam predračun za usluge korišćenja sobe tokom avgusta mjeseca, koji je dostavljen na adresu DPS Budva)”, istakao je Nikolić.

Treća neistina i manipulacija, prema njegovim riječima, odnosi se na to da je DPS navodno obezbijedila najskuplji apartman u hotelu Aleksandar.

“Istina je da je korišćena standardna jedinica, što je takođe lako provjerljivo. Konačno, senzacionalno novinarstvo Vijesti osramoćeno je i pred mojom užom i širom porodicom, prijateljima i kolegama, koji su jako dobro upoznati da sam za vrijeme tih navodnih sto dana boravka u hotelu Aleksandar u Budvi, skoro svakodnevno putovao iz Podgorice za Budvu i nazad, između ostalog i zbog činjenice da mi se u tom intervalu porodila supruga”, naglasio je Nikolić.

On je kazao da je jasno da je svrha plasiranja takvih neistina njegova lična i politička diskreditacija, ali i pokušaj da se na svaki način, snizi rejting Demokratskoj partiji socijalista i ošteti povjerenje političara iz te partije, a sve u cilju da se skrene pažnja sa brojnih problema aktuelne vladajuće većine.

“Pružiću priliku autoru spornog teksta da neistine koje je objavio dokaže na sudu i objasni motive koji su ga naveli da obmanjuje javnost, i u tu svrhu zloupotrebljava moje ime”, poručio je Nikolić.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Nikolić: Vijesti će svoje neistine o meni morati da dokažu na sudu – CG Vijesti
13.08.2021-13:18 13:18

[…] Aktuelno […]