Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Nikolić: Sva relevantna istraživanja potvrđuju apsolutnu dominaciju DPS-a na izborima

Svjedoci smo da su prethodnih nekoliko dana pojedini mediji i političke partije počeli sa objavljivanjem lažnih istraživanja koja ukazuju da sukob u opoziciji ne postoji i da podrška DPS navodno nije stabilna, " i da bi vlast u Crnoj Gori mogla da se promijeni", poručuje Miloš Nikolić, portparol Demokratske partije socijalista Crne Gore.

Svjedoci smo da su prethodnih nekoliko dana pojedini mediji i političke partije počeli sa objavljivanjem lažnih istraživanja koja ukazuju da sukob u opoziciji ne postoji i da podrška DPS navodno nije stabilna, ” i da bi vlast u Crnoj Gori mogla da se promijeni”, poručuje Miloš Nikolić, portparol Demokratske partije socijalista Crne Gore.

Miloš Nikolić

“Navikli smo da ih nemoć tjera u ovakve manipulacije ali je ovo novi stepen pokazivanja slabosti kada se svi zajedno kriju iza ovakvih lažnih istraživanja.

Za četiri godine, nijesu uspjeli da promijene pristup, već aktiviraju dežurnog regionalnog tumača sa iskustvom izmišljanja istraživanja koji se već iskazao u Crnoj Gori uoči prethodnih parlamentarnih izbora i tom prilikom prezentovao istraživanje za koje nije znao ko ga je radio, kada i za čiji račun, te da je samo zamoljen da ga predstavi, što je i saopštio u razgovoru sa novinarima”, kazao je Nikolić.

Kako dalje navodi, podaci sa terena ali i sva relevantna istraživanja koja DPS kontinuirano sprovodi potvrđuju stabilnu podršku DPS i, kako tvrdi apsolutnu dominaciju na sljedećim izborima.

“Ponavljanje lažnih podataka neće promijeniti realnost i stvarne podatke sa terena kojih se oni plaše”, zaključuje Nikolić.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve