Poslanik DPS-a Andrija Nikolić kazao je da u opoziciji postoji pojačana nervoza, jer imaju nedostatak demokratskih kapaciteta da postignu dogovor o izbornom nastupu.

Zbog toga, kako je naveo, i pojačana nervoza prema DPS-u za kojeg znaju da će i ovog puta odnijeti izbornu pobjedu, ko god bio na listi koju okupi opozicija.

“Ili prijatelji opozicije koji su ovog puta situirani u krugovima SPC, sa kojim redovno komuniciraju i dogovaraju političku platformu za izbore”, kazao je Nikolić u Skupštini.

Praksa odvođenja suverenističkih glasova, navodi Nikolić, vjerovatno je planirana i za ove izbore, ali sa ciljem da se ti glasovi, u jednom trenutku upotrijebe protiv Crne Gore

“Zbog ključno obaveza svakog građanina, koji je 21. maja 2006. dao glas nezavisnoj Crnoj Gori da dobro promisli kome će na ovim izborima dati glas”, naveo je Nikolić i pozvao građane da daju glas onima koji su, kako je dodao, za ovih 30 godina donijeli dobro Crnoj Gori.

Poslanica DPS-a Aleksandra Vuković kazala je da je DF brod koji ne zna kuda plovi. Kaže i da su bez ikakve odgovornosti, ali i bez kompasa.

“Jedini kompas im je SPC”, zaključila je Vuković.

guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve