Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Nikolić: Odluka Milatovića o inuguraciji predstavlja operativnu razradu ideje Mandića

Nikolić navodi da takva odluka Milatovića predstavlja izraz nepoštovanja

Poslanik Demokratske partije socijalista (DPS) Andrija Nikolić prokomentarisao je odluku novoizabranog predsjednika Jakova Milatovića koji je juče saopštio da će se njegova inauguracija umjesto u Prijestonici Cetinje održati u Skupštini Crne Gore.

Nikolić navodi da takva odluka Milatovića predstavlja izraz nepoštovanja.

“Odluka budućeg Predsjednika Jakova Milatovića da svoju inauguraciju izmjesti van Cetinja, ne samo da je izraz nepoštovanja prema prijestonici Crne Gore, već predstavlja operativnu razradu predjašnje ideje Andrije Mandića – da se Cetinju oduzmu njegovi istorijski i ustavni prerogativi”, napisao je Nikolić u objavi na Twitter-u.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

3 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Tara
26.04.2023-16:29 16:29

G-dine Nikolicu..Prijestonica ce uvijek biti na Cetinju..ali ne za cetnike..antidrzavnike..i onaj koji je s'edio u VAR sobi..i naredjivao da se crnogorci..batinjaju..gumenim mecima..i dimnim bonbama..To bi bilo ponizenje za Cetinje i CG..Mi Milatovica ne priznajemo za Pres'ednika..a bilo bi i sramota da i vi DPS ucestvujete..u njegovoj inaguraciju..

Doclea
26.04.2023-17:06 17:06

Ovaj je napravijo veliku štetu za našu partiju. Dobro daga nevole trenutna vladajuća garnitura nego govore pristaluce i simpatizeri DPS da je konteaproduktivan a moramo priznat da nema ni harizmu. Što jes jes.

COL
26.04.2023-17:42 17:42

Ljutnja zeckog prema URAi je trajala samo jedan dan ili je možda tugu za Kosovom naplatio tako što je tu tugu zbog glasanja članova vlade iz URAe, da se Kosovo primu u savjet Evrope, utušio sa isporučivanjem zadataka vječito rozikastom vitezu od Cetinja. Vječito rozikasti vitez od Cetinje, će sigurno ispuniti ove vlažne zahtjeve zeckog, uostalom kao i sve što im je do sad ispunijo. Vele da vječito rozikasti vitez od Cetinje nosi Pjaćoti cipele ali i čarape bušne na palčevima, kaže to se ne vidi jer lice prodaje pice, isto ka što se ne vide sve usluge koje je… Pročitaj više »