Četvrtak, 28 Marta, 2024
Rubrika:

Nikolić o izjavi Vulina: Prvi srpski policajac i ukorijenjeni nacionalizmi

Nakon što je ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin kazao da ne zna šta crnogorski poslanici traže u Srbiji reagovao je člana Predsjedništva i poslanik DPS-a Andrija Nikolić koji je rekao da se očigledno vidi da ekonomska saradnja ne može anestezirati ukorijenjene nacionalizme

Nakon što je ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin kazao da ne zna šta crnogorski poslanici traže u Srbiji reagovao je člana Predsjedništva i poslanik DPS-a Andrija Nikolić koji je rekao da se očigledno vidi da ekonomska saradnja ne može anestezirati ukorijenjene nacionalizme.

“Za one koji do sad nijesu čuli argumente zašto je za Crnu Goru dobar Otvoreni Balkan, samo neka čitaju Aleksandra Vulina. Na primjeru prvog srpskog policajca se očigledno vidi da ekonomska saradnja ne može anestezirati ukorijenjene nacionalizme”, napisao je Nikolić na Twitteru.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

5 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Crnogorka
02.07.2022-12:58 12:58

Svaki psihicko bolesni nacionalizam prema CRNOGORCIMA trba iskorijeniti Jedino zabranom ulaska u CG !

Ha20
02.07.2022-13:08 13:08

Gospodine Nikolicu, tamoe neotesanom smradu bi trebalo postaviti kontra pitanje sta je on nedavno trazio u Crnoj Gori. Vjerovatno mu je namjera bila da nas jos malo ponizi slikajuci se sa onom lopuzom Batom Carevicem koji prkosno pozira sa uzdignuta tri prsta.
Pa ga vi postovani gospodine opet pustite da udje u Crnu Goru kada on to bude pozelio, navikli smo mi u zadnje vrijeme da primamo svakakve penale namajuci hrabrosti da se suprostavimo ovome zlu koje nas je snaslo. Hvala na paznji.

Caramdjordje
02.07.2022-13:18 13:18

Gurbet gurbetski,samo da nas ne hvali!!!

RIR
02.07.2022-16:08 16:08

TO su Dritanovi rezultati posjete —tako je posjetu shvatio VULJIN na tu temu —-
“ OBEĆANJE “ /izdajstva /oko tkzv.TU i OB jos se nadaju , zasad bez komentara a bice i za to vuljin zadužen da popljuje po nalogu njegovog “ tate “…

COL
03.07.2022-09:54 09:54

Nikoliću smognite hrabrosti, ne budite meduza ka oni Ivanović iz SNPa, kažite da Vulin ne smije ni prdnuti, a kamoli se izdefekalisati po nama, a da mu Aca veličanstveni to ne odobri. Pitanje je samo to, što li je AV dao mig ovoj ušatoj protuvi, da se izbljuje, čim je naš premijer minuo granicu sa Srbijom. Izgleda da su ga mnogo Ljepše dočekali no ispratili izgleda su ga bolje sagledali i malo bolje upoznali, jer ako vara svoj narod kako li će tek nas, prosula se priča o njemu.