Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

Nikolić i Rakočević na Molitvenom doručku za Evropu u Briselu

Evropski molitveni doručak se održava u okvirima američkog molitvenog doručka, a ovogodišnji 25. jubilarni, kojem prisustvuju Nikolić i Rakočević upriličen je u Evropskom parlamentu

Poslanici i članovi Predsjedništva DPS-a Andrija Nikolić i Nikola Rakočević na poziv kolega iz Evropskog parlamenta (EP) učestvuju na 25. po redu Molitvenom doručku za Evropu, koji se održava u Briselu, saopšteno je iz DPS-a.

Evropski molitveni doručak se održava u okvirima američkog molitvenog doručka, a ovogodišnji 25. jubilarni, kojem prisustvuju Nikolić i Rakočević upriličen je u Evropskom parlamentu.

“Cilj molitvenog doručka je podsticanje i razvijanje međusobnih odnosa i briga prema siromašnim u našim društvima. Vjerujući da je dobro nacionalno vođstvo ključ za ublažavanje potreba siromašnih, želi se stvoriti okruženje u kojem se lideri mogu sastajati i podsticati akcije za ublažavanje ljudske patnje”, univerzalna je poruka Molitvenog doručka za Evropu.

Poslanici Nikolić i Rakočević na marginama Molitvenog doručka ostvarili su neposredne kontakte sa brojnim poslanicima EP, i ukazali na, važna pitanja iz evropskog integracionog procesa Crne Gore, navode iz DPS-a.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve