Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

Nikolić: Bitka je tek počela, a pobjednik je izvjestan; Damjanović: Ovo je ubjedljiva pobjeda

Poslanik DPS Miloš Nikolić kazao je da je DPS i koalicija okupljena oko te partije nedvosmisleni pobjednici izbora

Sanja Damjanović, nosilac liste Evropski tim za Nikšić kazala je da je njena koalicija osvojila preko 40 posto glasova i pokazala dominantnost na izborima u Nikšiću.

-Ovaj broj glasova nije dovoljan da bi formirali vlast, međutim ju svakoj normalnoj demokratskoj zemlji mi bi našli partnera i uspjelki da sprovedemo superiorni program. I nadam se da ćemo realizovati tu koaliciju – rekla je Damjanović na konferenciji za medije.

-Evropski put je jedini put razvoja. Zahvaljujem svima koji su primjetili da je naš prigram najsuperiorniji program .Raduje me da je DPSpokazao snagu, preko 1000 glasova više smo osvojili nego na parlamentarnim izborima. DPS je pokretačka snaga razvoja i DPS je donio veliko sjutra našoj Crnoj Gori – rekla je ona.

-Vjerujemo da ćemo naći partnere za koaliciju i formirati je, ako ne sjutra, onda uskoro – rekla je Damjanović.

Portparol DPS-a Miloš Nikolić  je kazao da su se prevarili svi koji su se nadali brodolomu DPS-a.

“Uvjerili su se da neće biti ništa od toga. Osvojili smo 1000 glasova više nego na parlamentarnim izborima u avgustu. DPS je ubjedljivo najjača politička snaga u Crnoj Gori”, rekao je Nikolić.

On je istakao da su apsolutno ponosni na rezultat u Nikšiću, a posebno ako se zna šta je sve bilo protiv DPS-a i Crne Gore.

“Svi resursi srpskog sveta bili uprti da se u Nikšiću sruši Crna Gora. Demokratski front je izgubio 5,5 hiljada glasova, a DPS je osvojio 1000 više sa svojim koalicionim partnerima nego na parlamentarnim izborima”, naglasio je Nikolić..

Ovi izbori, navodi on dalje, pokazali snagu DPS-a, ali i snagu i superiornost programa sa kojim DPS nastupa i da su dominantni u Crnoj Gori.

“DPS će nastaviti sa svojim daljim razvojem, ispravljanjem grešaka i vraćanjem rejtinga, trend rasta će se nastaviti. Ovo je tek početak. Pred nama je duga bitka ali ćemo u njoj biti apsolutni pobjednici. Zahvaljujem se Sanji koja je pokazala da nema kalkulantstva, već da je spremna da uskoči da bori i brani evropsku perpsektivu Nikšića i Crne Gore”, zaključioje Nikolić.

“>

-Da li će doći do formiranja vlasti, ostaje da se vidi ali izvjesno da je naša partija i koalicija nedvosmilsen pobjednik ovih izbora. Ovi izbori pokazali su ne samo snagu DPS već i snagu i superiornost programa sa kojim DPS nastupa i pokazali da su apsolutno dominantni i superiorniji u Crnoj Gori – rekao je Nikolić.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Lina
15.03.2021-02:57 02:57

Ako vam je ovo dobro,onda nista…..