Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

Nikolić: DPS će inicirati sastanak o saniranju posljedica od koronavirusa

On je podsjetio da je predsjednik Vlade Duško Marković juče razgovarao sa guvernerom Centalne banke Radojem Žugićem na ovu temu kako bi se u najskorijem roku pronašla realna i održiva rješenja za pomoć ekonomskom sistemu

Demokratska partija socijalista iniciraće sastanak svih subjekata u Skupštini Crne Gore – predstavnika poslaničkih klubova i nezavisnih poslanika na kome će razgovarati o saniranju posljedica nastalim od koronavirusa, kazao je za CdM portparol DPS-a Miloš Nikolić.

Miloš Nikolić

On je podsjetio da je predsjednik Vlade Duško Marković juče razgovarao sa guvernerom Centalne banke Radojem Žugićem na ovu temu kako bi se u najskorijem roku pronašla realna i održiva rješenja za pomoć ekonomskom sistemu.

“Svjedoci smo da ovih dana imamo razne inicijative – od predstavnika političkih partija, nevladinih organizacija, konsultantskih kuća i strukovnih udruženja kako postupiti u konkretnoj situaciji. Vjerujem da je važno da svi pružimo maksimum u skladu sa svojim nadležnostima te što se tiče konkretno Demokratske partije socijalista i poslaničkog kluba, iniciraćemo sastanak svih subjekata u Skupštini Crne Gore – predstavnika poslaničkih klubova i nezavisnih poslanika kako bismo razgovarali da vidimo na koji način možemo zajednički djelovati u ovoj situaciji”, istakao je Nikolić.

On vjeruje da je važno da se u ovom trenutku zanemare političke razlike te da “djelujemo zajednički i da u saradnji sa ostalim državnim organima uradimo sve što je moguće da ublažimo posledice koje pandemija koronavirusa ostavlja po životni standard građana”.

IzvorCDM

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve