Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

Nikolić: Crna Gora 11. juna treba da uspostavi unutrašnji dogovor za EU

Nikolić je kazao da građani sa koalicijom Zajedno znaju na čemu su

Crna Gora na izborima 11. juna treba da uspostavi unutrašnji dogovor za EU, saopštio je član Predsjedništva DPS-a i kandidata za poslanika liste “Zajedno! Za budućnost koja ti pripada – Danijel Živković”, Andrija Nikolić.

“Poštovni građani Cre Gore, mislim da su nam prethodne dvije i po godine koje smo proveli u opoziciji kao koaliciji “Zajedno” veoma pomogle da sagledamo ono što su bili nedostaci naše politinke i ono na čemu treba da radimo u pogledu ubvažavanja osnovnih potreba građana Crne Gore odnosno vas, poručio je Nikolić u video poruci.

On je kazao da građani sa koalicijom Zajedno znaju na čemu su.

“Mi smo odgovorni za sačuvani građanski mir u ovoj zemlji. Mi smo odgovorni za obnvljenu nezavisnost Crne Gore. Mi smo odgovorni za multietnilku demokratiju Crne Gore. Mi smo odgovorni za učlanjenje Crne Gore u NATO”,istakao je Nikolić.

Takođe kako je dodao, danas imamo situaciju da brojni od predstavnika političkih subjekata u ovom studiju nekad bili protiv NATO-a prihvatili su tu našu viziju i došlisu na tuevroatlansku platformu Ccrne Gore.

“Zar to nije potvrda ispravnosti našeg evropskog puta. Mi na ovim izborima treba da postignemo unutrašnji konsenzus po pitanju ubrzanja procesa u EU”, istakao je Nikolić.

Poslanika DPS-a poručuje, “Možemo to uraditi zajedno kao koalicija ali prije svega možemo to uraditi kao široka Vladina koalicija u Parlamrentu koja će doprinijeti bržem članstvu Crne Gore u EU”.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve