Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

Nikolić: Bešićevo istraživanje dio prljave predizborne kampanje

DPS, kako navodi Nikolić, redovno sprovodi istraživanja javnog mnjenja sa, prema njegovim riječima, više renomiranih svjetskih agencija koje koriste provjerenu i međunarodno priznatu metodologiju

Portparol DPS-a Miloš Nikolić reagovao je na rezultate istraživanja koje je uradio CEDEM.

Miloš Nikolić

“Demokratska partija socijalista nema običaj da komentariše i ne oslanja se na istraživanja javnog mnjenja, posebno ne ona koja su sprovedena kroz upitnu metodologiju u ovom trenutku, jer znamo da je anketiranje u domaćinstvima zbog poštovanja mjera NKT-a teško ili nemoguće raditi. Ovih dana smo svjedoci sinhronizovanih napada sa više adresa, uglavnom od medija, odbjeglih tajkuna i pojedinaca koji u predizbornoj kampanji plasiraju lažne afere i ankete sa upitnim rezultatima kao što je današnja Miloša Bešića. Nije ovo ništa novo jer smo i u ranijim izbornim ciklusima navikli na taj scenario.

DPS, kako navodi Nikolić, redovno sprovodi istraživanja javnog mnjenja sa, prema njegovim riječima, više renomiranih svjetskih agencija koje koriste provjerenu i međunarodno priznatu metodologiju.

“Svi relevantni podaci koji su poznati i našim političkim oponentima, pokazuju da DPS ima stabilnu podršku preko 40% i da će na izborima 30. avgusta ostvariti dominantnu pobjedu.

Na kraju, građani daju svoj glas na izborima, i istraživanja koja preplavljuju društvene mreže, a evo danas i medije, samo su dio prljave predizborne kampanje koju vječiti opozicionari praktikuju iz izbora u izbore”, piše u saopštenju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve