Utorak, 23 Aprila, 2024
Rubrika:

Nikolić: Abazović zalutao u sektor bezbjednosti, bolje mu ide administriranje društvenih mreža i šepurenje po istim

Podsjećamo, pomoćnici direktora Uprave policije Zoran Lazović, Enis Baković, Dejan Đurović, Vesko Damjanović, Dragan Blagojević, Drago Spičanović i Zoran Tomčić smijenjeni su sinoć sa te funkcije.

Samo karikaturalna vlada bi smjene čelnika policije ekskluzivno objavljivala na partijskim Fejsbuk nalozima, saopštio je portparol DPS-a Miloš Nikolić.

On je to kazao reagujući na to da je vijest o smjenama pomoćnika direktora Uprave policije objavljena na Facebook profilu GP URA, koja je očigledno preuzela posao PR-a Vlade, koja je nadležna za imenovanja i razrješenja.

“Dritan Abazović je očigledno zalutao u sektor bezbjednosti, što pokazuje i njegova blamaža sa špijunom Simijanovićem. Svakako mu bolje ide administriranje društvenih mreža i šepurenje po istim, nego funkcija koju obavlja”, ističe Nikolić.

Podsjećamo, pomoćnici direktora Uprave policije Zoran Lazović, Enis Baković, Dejan Đurović, Vesko Damjanović, Dragan Blagojević, Drago Spičanović i Zoran Tomčić smijenjeni su sinoć sa te funkcije.

Nakon što je razrješila stare pomoćnike direkora, Vlada je sinoć postavila nove, tako je Dejan Knežević postavljen na mjesto Zorana Lazovića, odnosno za rukovodioca Sektora za borbu protiv organizovanog kriminala, Specijalna policija je dodijeljena Milošu Rakonjcu, dok je Dragan Klikovac imenovan za šefa Sektora granične policije. Sektor za suzbijanje pranja novca i finansiranje terorizma pripao je Saši Maškoviću.

V.d. direktora policije Brđanin će obavljati do daljnjeg i funkciju šefa Sektora opšte nadležnosti.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

3 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
02.03.2021-10:53 10:53

Neka Bokseru, pogresnom vaspitaca imas!!!

LJubica
02.03.2021-11:00 11:00

Sve ce pokazat NIKSIC koliko je teska ( URA ) nit su voda nit su vino sve ce biti CRNO NA CRNO SA 0,022% podrske NIKSICANA!!

Huso
02.03.2021-11:39 11:39

URA -Partija jedna vrste MAGLE evo sad niko im nista ne vjeruje poslije prevara MAJKI – MAGLA cim ugrije sunce nestane tako ce i URA!