Subota, 20 Aprila, 2024
Rubrika:

Nikolaidis: Aleksandar Vučić je najveći luzer koji je ikada vodio projekat Velike Srbije

Nikolaidis je komentarisao današnju izjavu predsjednika Srbije Aleksandra Vučića, koji je kazao da je u vrijeme vlasti stranke Mila Đukanovića Srbima u Crnoj Gori bilo uskraćeno sve osim vazduha

Aleksandar Vučić je najveći luzer koji je ikada vodio projekat Velike Srbije, aka Homogene Srbije, AKA Srpskog sveta, kaže Andrej Nikoalidis u izjavi za Antenu M.

Nikolaidis je komentarisao današnju izjavu predsjednika Srbije Aleksandra Vučića, koji je kazao da je u vrijeme vlasti stranke Mila Đukanovića Srbima u Crnoj Gori bilo uskraćeno sve osim vazduha.

“Aleksandar Vučić je najveći luzer koji je ikada vodio projekat Velike Srbije, aka Homogene Srbije, AKA Srpskog sveta. Zajahao je ono što je bilo geopolitički Perfect Storm za Bosnu i Hercegovinu i Crnu Goru, kao susjede prema kojima Srbija ima imperijalne pretenzije.

Imao je Putina, imao je Putinovu pudlicu u Bijeloj kući, imao je Merkel, čak ga je i Makron dva puta vodio u podrum, što je malo ko doživio… Pa ipak, Srbiju nije učinio ni za pola centa većom. Imao je sve i nije napravio ništa. Kao i prema Slobodanu Miloševiću, koji je u puno težim okolnostima za velikosrpski projekat učinio daleko više od njega, no ipak ga nije ostvario, Srbi će prema njemu biti surovi. I on to zna”, navodi Nikolaidis.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

6 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
cikakure
07.02.2021-19:06 19:06

Brilijantni Nikolaidis , obozavam da citam njegove kolumne, izjave isl.

Gornji kraj
07.02.2021-21:38 21:38

M sa komsijama svake druge neđelje čitamo Nikoladisa uz kavu i lozu i to naglas.Do 12 svaki pojedinačno a posle 12 svi zajedno. Deklamator je obavezno u stojecem polozaju na stolicu a starije komsije isto ustanu alu se ne penju na stolicu ali skinu kapu ali su stojecem polotaju. Na kraju svi u glas pivicemo E viva Nikoladis!

MornarBoka
20.02.2021-23:27 23:27
Reply to  Gornji kraj

Sad si , nakon DonjegKraja, postao Gornji. Ali, suština je ista. Donji si, najdonji- kraj !

tara
08.02.2021-01:31 01:31

Ziva istina za vrjeme tog psihopate i kriminalca Srbi u Crnoj Gori koji su intelegencija i snaga jedne drzave su potisnuti dokle je slam iz DPSa sa kupljenim diplomama i IQ 80 “cvetao” . Dps je najveca sramota Crne Gore

MornarBoka
20.02.2021-23:30 23:30
Reply to  tara

kad je već “intelegencija” u pitanju, sve je jasno ! Tako to izgleda, kod vas bez identiteta ! Ne može se sakriti bijeda duha i malih, sivih ćelija, sve i da hoćeš

MornarBoka
20.02.2021-23:26 23:26

fenomenalan analitiačr, majstor riječi ! Perfektno , iako, moglo je i jače !