Četvrtak, 28 Marta, 2024
Rubrika:

Nikić: Količina manipulacije budvanskih Demokrata ravna je količini neispunjenih izbornih obećanja

Dodatno ističe da je naivno vjerovao da će imati razumijevanja za njegovu odluku da bude dio koalicije Za budućnost Budve, a ne Demokratske Crne Gore čije je ponude ljubazno odbio

Gospodo iz odborničkog kluba Demokrata, nakon jučereg sramnog mahanja papirima iz administracije Nikole Divanovića i smjene u Odbojkaškom klubu koje ste meni pripisali, ja mogu samo da vam poručim sram vas bilo. Jer količina manipulacije koju ste juče prikazali na skupštinskom zasijedanju je ravna količini vaših neispunjenih obećanja nakon izbora na ovamo, poručio je odbornik koalicije Za budućnost Budve, Miloš Nikić.

“Kako vas nije sramota? Od građana Budve, ali prije svega od mene lično? Kada sam ušao u politiku prije nepunih godinu dana, uradio sam to čistog srca vjerujući da mogu svojim imenom i rezultatima koje sam imao, pronoseći časno ime grada, našeg grada, naše Budve, da doprinesem ozdravljenju društva”, navodi u saopštenju.

Kako navodi Nikić, bio je spreman da sebe založi za bolju budućnost Budve a samim tim i Crne Gore.

“Vjerovao sam da radim pravu stvar dajući podršku našem nosiocu liste Marku Batu Careviću i ponosim se ogromnim uspjehom koji smo postigli na izborima. Naš rezultat je, sportskim jezikom rečeno – bio odlučujući da se DPS, partija koja je sa svojim satelitima decenijama sijala ono najgore napokon ode u političku prošlost”, dodaje Nikić.

Dodatno ističe da je naivno vjerovao da će imati razumijevanja za njegovu odluku da bude dio koalicije Za budućnost Budve, a ne Demokratske Crne Gore čije je ponude ljubazno odbio.

Takođe, dodaje, sam vjerovao da ćemo uprkos tome, nakon izbora imati šansu, zdravu osnovu da krenemo naprijed.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve