Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

Nikčević: URA licemjerno ćuti na izlive mržnje svojih kandidata, iz poštovanja prema porodici neću odgovarati

Ona je kazala da ''iz poštovanja prema ocu njihovog kandidata za odbornika koji je, ničim izazvan, ispisao takve gnusne riječi na moj račun i prema njegovoj porodici, ne pada mi na pamet da vraćam istom mjerom uvrede koje su upućene na moj račun''

Otvorenim odbijanjem da se ograde od gnusnih uvreda koje su mi upućene kao kandidatu za odbornika liberala na Cetinju od strane njihovog kandidata, URA je po ko zna koji put pokazala svoje šovinisticko lice. Potvrdili su svoj jedini pravac, partijski interes ispred društvenog ispred časti, ispred Cetinja i Crne Gore, kazala je kandidatkinja za odbornika Liberalne partije na Cetinju, Mirna Nikčević.

“Ipak, vjerujući da na Cetinju, uprkos svemu što ga je snašlo, uprkos nastojanjima da se srpski svet u njega instalira kao maligno tkivo koje bi trebalo, valjda, da uništi svaku crnogorsku vrijednost, vjerujem da se u Cetinju i Cetinjanima nikada ne moze ubiti čast. Naročito ne onima koji su nasljednici, upravo, branitelja dostojanstva i prava Crne Gore da bude svoja na svome, da odnjeguje generacije dostojne svojih predaka i njihove slobodarske vizije”, navela je Nikčević.

Ona je na naglasila da, Cetinjani nikada neće, barem ne svjesno, uvrijediti nečiju majku, sestru, kćerku ili ženu.

“Po cijenu bilo čega, pa i života, a kamo li zarad promocije partijskog interesa. Zato, “građanska” URA ostaje bez riječi, kao što su odavno ostali i bez digniteta i bez ikakve ideje i ideologije osim služenja tuđim interesima”, ocijenila je Nikčevigovor mržnje

Ona je kazala da “iz poštovanja prema ocu njihovog kandidata za odbornika koji je, ničim izazvan, ispisao takve gnusne riječi na moj račun i prema njegovoj porodici, ne pada mi na pamet da vraćam istom mjerom uvrede koje su upućene na moj račun”.

Mirna Nikčević/Uvreda/Screenshot
Mirna Nikčević/Uvreda/Screenshot

“Razumijem da upravo taj mladi čovjek spada u onu kategoriju Crnogoraca koji svojoj zemlji žele najbolje, ali su zloupotrijebljeni od strane manipulatora koji sebi daju za pravo da lažno i drsko ustvrde “da koračaju stopama LSCG”. Svi znamo što na Cetinju znači takva poruka i pokazuje dokle su spremni da idu u zloupotrebam radi šačice glasova. No ta poruka ne ide na adresu onih koji su istinski pripadali liberalnom pkkretu i borili se decenijama uz njega. A neka mi ne da da lažem spisak osnivača te partije i svih onih koji su je učinili svijetlom tačkom na prostorima bivše Jugoslavije, dok je bjesnio rat”, poručila je Nikčević.

“Onaj rat koji sada opet zaudara sa iste strane. Zaudara na onaj suzavac i bojne otrove posute po Cetinju, čuje se kao vojni helikopter iznad Crnogorskoga manastira, liči na slike otvorene rane na tijelu cetinjske starice. Zaudara na Vučićevu zarobljenu Srbiju đe se politički protivnici diskredituju na najužasnije načine, kako bi postali legitimnom metom za primitivne napade i uvrede, umjesto da budu sagovornici sa kojima se sučeljavaju politički argumenti”, kazala je kandidatkinja za odbornika Liberalne partije na Cetinju.

Eto, dodala je, takvu bi oni i Crnu Goru i Cetinje.

“Dok god URA daje vjetar u leđa ptimitivizmu, četničkim hordama sto prizivaju Srebrenicu u Crnoj Gori, dok joj crkva Srbije izdaje naređenja i odredjuje taktiku, u njoj nema mjesta ni jednom Crnogorcu, pa ni mladom gospodinu Bogdanoviću”, zaključila je Nikčević-

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve