Četvrtak, 18 Aprila, 2024
Rubrika:

Nevenka ide za konzula u Sremske Karlovce?

Nije sasvim jasno zašto Ćirović ide u ovaj gradić u Vojvodini poznat po mirnom životu i prijatnoj klimi, ali se spekuliše da je nova vlast tamo šalje  da bi se ''relaksirala'' od velike količine stresa kojem je izložena u Crnoj Gori.

Funkcionerka Demokrata i bivša novinarka RTCG-a Nevenka Ćirović biće novi generalni konzul Crne Gore u Sremskim Karlovcima, saznaje portal Aktuelno.

Konzulat Crne Gore u Sremskim Karlovcima otvoren je u julu 2015. godine, i to je drugi crnogorski konzulat u Srbiji, pored odjeljenja koje radi pri ambasadi u Beogradu. Za generalnog konzula tada je izabran Miodrag Kankaraš bivši gradonačelnik Tivta. Konzulat funkcioniše kao stalna misija Crne Gore, gdje se zastupaju, štite i promovišu interesi i pruža konzularna zaštita državljanima naše države.

Nije sasvim jasno zašto Ćirović ide u ovaj gradić u Vojvodini poznat po mirnom životu i prijatnoj klimi, ali se spekuliše da je nova vlast tamo šalje  da bi se ”relaksirala” od velike količine stresa kojem je izložena u Crnoj Gori.

Podsjetimo, Ćirović je nedavno prijavila  policiji da joj je hakovan Facebook profil. Ona je tada u policiji ustvrdila da sa njenog profila šalju informacije iza kojih ona ne stoji. Prijavila je da ima saznanja da je prate operativci Agencije za nacionalnu bezbjednost i inspektori Uprave policije.

”Ona je navela da sumnja da su joj iz ANB-a ozvučili vozilo i stan. Kazala je da je primijetila da je fizički prate i snimaju. Sumnja da i iza hakovanja profila stoji tajna policija”.

Podsjetimo, Bošković Ćirović koja je privržena vjernica i vatrena zaštitnica svetosavlja, krajem maja ove godine na društvnoj mreži Facebook objavila je post u kome prijeti visokom funkcioneru SPC Irineju bačkom da ne blokira izbor Joanikija za mitropolita crnogorsko primorskog.

“Dostojan mitropolita, dostojan patrijarha Bački, ne igraj se igara, ni oko Đeda nisu zaboravljene. Patrijarhovu ljubav prema vladici Joanikiju svi znamo i sam je potvrdio. Ni njemu ne bi mira da daš. Svi smo mi Đedo, Porfirije i Joanikije”, napisala je tada Bošković Ćirović.

Tokom prethodne godine, Ćirović Bošković je putem Fejsbuka iskazala nezadovoljstvo filmom “Svjedok božje ljubavi” i vrijeđala kolege koje su autori filma.

„Vi koji ste stali iza ovog srama i neodgovornosti – vi ste saučesnici srama i stida i najnižeg pada novinarske profesije! Jednom, kada dođu časna vremena, moraćete da objasnite ko, zašto i za čiji interes? Jednom ćete časti gledati u oči i pogled izdržati nećete od sramote! Bestijalnost uvijek završi u sramoti! Znamo se, bestijalci!”, napisala je ona.

U.P.A.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

9 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Vukovar
05.08.2021-11:04 11:04

Izjava cetnikuse Ćirovićeva, koja je kao eskpertkinja angažovana u Vladi, je svima koji osuđuju izjavu Leposavića poručila: Ajmo sad razlaz, jer nije srpski da bude tišina. -sve koji su osudili izjavu ministra pravde Vladimira Leposavića, koji je relatizovao genocid u Srebrenici, nazvala fašistima-.Srebrenica je druga država i pitanje druge države !

Mašan
05.08.2021-12:01 12:01

Kao što su časne komite razoružavale i skidale srbijanske žandarme na njihovu bruku i sramotu i mi bi sada nešto slično da radimo ovim izdajnicima…neka gologuzaju po narodu jer im je donji dio leđa časmiji od obraza!

Andjela
05.08.2021-13:29 13:29

Gica – prasica!

Čikitita
05.08.2021-14:04 14:04

Haaaaahaaaa hahaa konzulica

Maja
05.08.2021-14:28 14:28

Zalosno kako su nam teski psihicki bolesnici u vlasti! Dobar psihijatar bi sve ove u neku ludaru smjestio, jer oni su opasni cak i po okolinu!

Sara
05.08.2021-14:37 14:37

Cirovicka je neo-cetnicka nacista..Blagos nama..najveca fukara od zene..Sto si veca fukara..i fasista..to dobivas najbolje pozicije u vladi..Jadna drzavo CG..sto prespavaste vasu i nasu opasnost ..drzava CG..nikad nije bila crnja..kao sto je sad!

Guri
05.08.2021-20:57 20:57

Interes i litijaške zasluge
Fuj

Naroz
05.08.2021-22:08 22:08

Neka je tamo nek pravi čvarke, da je bar ne gledamo.

San
06.08.2021-12:18 12:18

Kumim vas bogom dajte joj sto prije mozda dobije i Drzavljanstvo tamo kupit joj kartu u jednom pravcu da se ne gleda vise po CG!