Četvrtak, 18 Aprila, 2024
Rubrika:

Nešto mnogo smrdi u Crnoj Gori

Iskušenja su ogromna, ponude su uvek anticrnogorske i to je stalna borba sa đavolom.

Piše: Milutin Cerović

Zbilja, kako je moguće da neka dva lika, totalno nepoznata široj javnosti, naprave stranku i vaninstitucionalno, preko noći postanu najjači politički faktor?

Nešto stvarno mnogo smrdi u Crnoj Gori kad je to moglo da se desi.

Šta i ko toliko bazdi sva je prilika da to niko nije istraživao niti skapirao.

Jasno je da je najmanje 1/3 Crne Gore u teškom materijalnom stanju, a ta trećina traži svog mesiju da ih izbavi iz bede.

Ispostavilo se da bi oni glasali i za crnog đavola, samo ako bi im on ponudio raj na zemlji u vidu malo većih penzija i raznih novčanih primanja.

Naravno njih uopšte ne zanima odakle tolike pare za tu primamljivu bajkovitu priču i ponudu.

Ispostavilo se da osiromašeni stanovnici Crne Gore više veruju obećanjima i lepim rečima nego realnim delima i ekonomiji zasnovanoj na raspoloživim materijalnim sredstvima.

Jeste, bajke zbilja uvek lepo zvuče, a malko je drugojačije u praksi.

Da vidimo kako mentalno i materijalno stoje ostale 2/3 stanovnika Crne Gore.

Može se reći, da se druga trećina oseća komotno, nema nikakve potrebe za spasiteljem sa neba i na zemlji.

Na kraju imamo treću trećinu koja je ambivalentna i u stanju je da stalno menja svoja uverenja i raspoloženja od izbora do izbora.

Koji bi zaključak bio na sve gore iznete činjenice?

Crna Gora nikako ne uspeva da uspostavi svoju društvenu i političku stabilnost i postojanost, jer je njeno  stanovništvo izloženo stalnjo medijskoj i crkvenoj manipulaciji koja se zasniva na vrćenju matrice – da im nije dobro jer nisu odabrali njihovu stranu, a ne svoju iskonsku od koje su nastali.

Iskušenja su ogromna, ponude su uvek anticrnogorske i to je stalna borba sa đavolom.

Upravo se vodi ta bitka na tlu Crne Gore.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

5 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Milena
23.03.2023-08:10 08:10

Odlicna analiza realnosti.

džudović
23.03.2023-10:33 10:33

Sva istina je u tome da je Evropa sad kupovala glasove. Pogledajte koliko se smanjio broj DF glasača. Oni su dali glas ES. Glasove tih je ES kupila. Pomnožite to sa 300 € i vidjećete kolika je bila minimalna cifra za kupovinu.

dpero
23.03.2023-11:14 11:14

Sirotinja koja je navikla da prosi i da ne rade nista zato imamo kupovinu glasova za saku brasna!??

BobZeković
23.03.2023-11:43 11:43

U Crnoj Gori SMRDI SRPSKA OKUPATORSKA CRKVA, takozvana SVETOSAVSKA ZLOČINAČKA SEKTA(SZS)! i ssrbopopopuzoljub KRVOKAPIĆ ZDRAVKO bio je potpuno javnosti politici nepoznata ličnost, pa ga je SZS napravila PREMIJEROM ZA UNIŠTENJE CRNOGORACA I CRNOGRKI, CRNE GORE. A on je to radio strastveno, vjerski zaneseno, krvavih, pijanih očiju. To je bila PRVA NUKLEARNA POLITIČKA BOMMA BAČENA NA CRNU gORU. U tu DUHOVNU POLITIČKO-VOJNU-ATOMSKU BOMBU, SZS ugradila je probne ELEMENTE-srboruskeAGENSE, abazovića.d., spajiće, milatoviće, bratićke, vukšiće, leposaviće, sa zadatkom da kroz dobar trening sa OPIJENIM GLUPAKOM Z.KRIVOKAPIĆEM, pripreme NOVU RAZARAJUĆU POLITIČKO-NUKLENARNU BOMBU za UNIŠTENJE CRNOGORACA I CRNOGORKI, CRNE ČORE!. Od te krvožedne, zločinačko-kriminilane ČETE,… Pročitaj više »

Freedom
23.03.2023-15:58 15:58

Crnogorci shvatite da su Zdravka i E sad stvorio Risto. On ih je kleo pod Ostrog i dao im zadatak. Spc je sad nešto drugo u odnosu na Ristovo vrijeme. Podjele su i kod njih i krilo Ristovo je jače od ovog Vučić – Joanikije, rezultati izbora su pokazali. A poruka je ista, raditi na štetu Crnogoraca i CG. To je njihova ideologija, zato je i podrška za 2 krug tako otvorena. Jadova i Šešelj osuđeni ratni zločinac podržava, zato svi koji misle svojom glavom neka razmisle.