Četvrtak, 18 Aprila, 2024
Rubrika:

Nesrećni Zdravko

''Više je nego očigledno da je ova raskošna budala u svojevrsnom konfliktu interesa između države na čijem je čelu i crkve koja ga je tu i dovela. Tako razapet na krstu između onoga što bi trebao biti i što stvarno jeste on je ta tempirana bomba opasna za ovu zemlju i sve nas u njoj''

Piše: Miodrag Živković

Taman kada čovjek pomisli da smo dotakli dno i da ne može biti gore, pojavi se “naš” Zdravko nešto da izjavi i shvatimo da je dno mnogo dublje nego što smo mislili.

Čovjek koji jedno misli, drugo govori, a treće radi, danas nam se obratio saopštenjem za javnost u kojem iznosi svoje razloge ne dolaska na ustoličenje Joanikija na Cetinje.

Ovo njegovo obraćanje sadrži sve osim onoga što bi trebalo u ovako ozbiljnom trenutku za Crnu Goru. Red dogme, red patetike, red budalizama, red praznovjerja i lažne zabrinutosti je u najkraćem sadržaj obraćanja “našeg nesrećnog premijera.

Potvrdi on danas da nije premijer građanske Crne Gore, nego crkveni vazal zamišljene crkvene, svetosavske Crne Gore.

Saopšti on između ostalog,…”želio sam suštinski da doprinesem crkvi”… i ” 5-og septembra… sve politike moraju biti nevidljive, a vidljivi samo Patrijarh i Mitropolit”.

Zaboravi ovaj “naš” nesrećnik da on nije poglavica crkve, nego nažalost premijer države i da iznad svega mora misliti o interesima države i građana, a ne o interesima svoje okupatorske crkve.

Više je nego očigledno da je ova raskošna budala u svojevrsnom konfliktu interesa između države na čijem je čelu i crkve koja ga je tu i dovela. Tako razapet na krstu između onoga što bi trebao biti i što stvarno jeste on je ta tempirana bomba opasna za ovu zemlju i sve nas u njoj.

Nažalost, moramo shvatiti da je dno sa ovakvim nesrećnikom na čelu države, mnogo dublje nego što smo mislili.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

3 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Tihana
31.08.2021-17:35 17:35

Dotaći ćemo brzo i to duboko dno sa njim i njegovim zlotvorima.

Nesrećni Zdravko – CG Vijesti
31.08.2021-17:48 17:48

[…] Aktuelno […]

tiktiktak
31.08.2021-18:06 18:06

Cetnicki nesrecnici umislili da je sve sto se okupira bit njihovo dovijeka nema njima viase spasa okupator mora da se pocera sa tudjeg ognjista!