Četvrtak, 28 Marta, 2024
Rubrika:

NEOČETNIK, PRELETAČ KOJI JE ZLOSTAVLJAO DIJETE Boban Gluščević intimus vrha NSD: Favorizuje Carevića, a kum je s Tomićem!

Gluščević je neko za koga nema sumnje da je vrlo blizak i aktivno promoviše neočetničke, velikosrpske i putinističke svjetonazore, a voli da se uslika sa ravnogorskim simbolima i pobornicima te ideologije. Ne bježi ni od foto-sesija sa političarima koji su prepoznati kao agitatori takve politike kao što je Marko Bato Carević

Crnogorska javnost ostala je šokirana nedavnim video snimkom na kojem se vidi da Žabljačanin Boban Gluščević zlostavlja dječaka koji ima 11 godina. Reagovali su nadležni organi koji sumnjiče Gluščevića da je počinio krivično djelo zlostavljanje.

“Pripadnici policije su kroz svoje aktivnosti došli do sumnje da je nepoznato lice B.G. (45) sa Žabljaka, a koji je, kako se sumnja, juče oko 14 časova na dječijem igralištu u tom gradu fizički napao jedanaestogodišnjeg dječaka”, pojasnili su iz UP.

Postupajući tužilac se izjasnio da se u radnjama B.G. stiču elementi krivičnog djela zlostavljanje, te je naložio podnošenje prijave protiv osumnjičenog, u redovnom postupku.

Ko je Boban Gluščević?

Gluščević je ono što bi se narodski reklo ”preletač”. Kako su mediji pisali, do 2015. godine bio član Glavnog odbora PzP i potpredsjednik Opštinskog odbora PzP Žabljak, ali je te godine napustio stranku nezadovoljan zato što se priča o odlasku tadašnjeg lidera Miodraga Lekića gura pod tepih.

Zatim je odlučio da okrene novi list u svom političkom radu i podrži mladog, ambicioznog i odgovornog čovjeka Aleksu Bečića.

„On će svojim idejama i vizijom uključiti mlade darovite ljude da zajedno pokrenemo građane na putu izgradnje prosperitetne i bogate Crne Gore. Ako se po jutru dan poznaje, siguran sam da donosim ispravnu odluku“, zaključio je Gluščević u objavi 2015. godine.

Međutim, ni Demokrate mu nijesu bile po ukusu, pa je tokom 2017. godine na svom Fejbuk profilu oštro napadao tu partiju, optužujući da su “podrepne muve”, kao i da su isti kao DPS.

Blizak vrhu NOVE

Nakon godina lutanja, Gluščević se izgleda skrasio i udružio sa vrhom Nove srpske demokratije (NSD). On je kum člana glavnog odbora NSD Spasoja Tomića koji trenutno obavlja i dužnost portparola državne firme EPCG – Solar gradnja.

Postoje naznake da je i Gluščević tamo zaposlen, ali još nema dokaza o tome. Tomić je široj javnosti poznat po uvredljivom komentarisanju Draginje Vuksanović Stanković zbog čega je protiv njega Tužilaštvo pokrenulo postupak.

Gluščević je neko za koga nema sumnje da je vrlo blizak i aktivno promoviše neočetničke, velikosrpske i putinističke svjetonazore, a voli da se uslika sa ravnogorskim simbolima i kolegama pobornicima te ideologije. Ne bježi ni od foto-sesija sa političarima koji su prepoznati kao agitatori takve politike kao što je Marko Bato Carević.

 

U nastavku pogledajte fotografije Bobana Gluščevića osumnjičenog za zlostavljanje djeteta.

 

 

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

3 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Oca
20.05.2022-07:57 07:57

Ide Titi preko Romanije
I on vodi svoje divizije

Cukoooavav
20.05.2022-08:24 08:24

Svi su ovakvi do jednog iz  BECICEVE  CETNICKE PARTIJE-DEMOKRATA-ZLIKOVCI CRNOGORSKI – POVRATILE SE STARE MUSTERIJE NA CELO SA BECICEM DA RUSE I PALE PO CRNOJ GORI  DA COVJEK NIJE SLOBODAN SETAT KAD SE SRETA SA OVAKVIJEM HAJDUCIMA KOJI BI DA UTRU CG ! Dragi- TITO -JE GRADIJO PRVO SLOBODU PA TEK EKONOMIJU A NE OBRATNO ZNA SE GDE JE MJESTO OVAKVIJEM DA NAM DJECU NE  PLASE I UDARAJU !

TV_EU
20.05.2022-08:38 08:38

:))) kakva faca , pa ovaj je pravo litijaško lice , samo ovakvi mogu glasati DF :)))