Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

Nema dogovora oko direktora Uprave policije?

Komisija za izbor šefa policije nije večeras postigla dogovor u vezi izbora budućeg direktora Uprave policije, nezvanično saznaje portal Aktuelno

Komisija za izbor šefa policije nije večeras postigla dogovor u vezi izbora budućeg direktora Uprave policije, nezvanično saznaje portal Aktuelno.

Prema našim informacijama, Komisija ima različita mišljenja oko toga koji kandidat bi trebalo da zauzme tu poziciju. Osim Komisije, različite stavove imaju i u vladajućim koalicijama. Koalicija Za budućnost Crne Gore traži poništavanje konkursa, dok Crno na bijelo insistira da se prvi čovjek Policije izabere odmah.

Predstavnici koalicije Za budućnost Crne Gore ostali su pri ranijem stavu da se konkurs za direktora Uprave policije poništi.

Podsjetimo, ministar unutrašnjih poslova Sergej Sekulović obavio je danas razgovre sa kandidatima za direktora Uprave policije Draganom Radonjićem, Zoranom Brđaninom i Draganom Klikovcem.

Za sada je neizvjesno do kada će Vesko Damjanović biti u VD stanju, jer ministar unutrašnjih poslova Sergej Sekulović sada treba da odluči i svoj predlog uputi Odboru za bezbjednost na mišljenje, nakon čega njihov predlog ide Vladi na odlučivanje.

 

 

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Cicko
19.02.2021-22:42 22:42

Vesku je isteklo v.d. stanje danas.