Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

Neće raspravljati o radu ministra Pažina

Na zahtjev šest poslanika DPS, Interpelacija o radu Vlade za pretresanje pitanja o radu Zorana Pažina, koju je podnio DF, skinuta je sa dnevnog reda današnjeg Skupštinskog zasijedanja

Skupština Crne Gore neće raspravljati o radu, potpresjednika Vlade za politički sistem i pravosuđe i ministra pravde Zorana Pažina.

Foto: arhiva Skupština.me

Na zahtjev šest poslanika DPS, Interpelacija o radu Vlade za pretresanje pitanja o radu Zorana Pažina, koju je podnio DF, skinuta je sa dnevnog reda današnjeg Skupštinskog zasijedanja.

Prijedlog da se Interpelacija skine sa dnevnog reda obrazložila je poslanica DPS-a Marta Šćepanović, koja je kazala da Interpelacija nema jasno formulisano ni pitanje, ni obrazloženje podnošenja.

“Tu je postavljen set konstatacija, koje su po našoj ocjeni, upućene na ličnu diskreditaciju potpredsjednika Vlade, a samim tim i na Vladu u cjelini”, poručila je Šćepanović.

Poslanici će raspravljati o predlozima zakona o izmjenama i dopunama zakona o bezbjednosti saobraćaja na putevima, o komunalnoj djelatnosti, o međunarodnoj pravnoj pomoći u krivičnim stvarima.

Na dnevnom redu sjednice je Predlog zakona o izmjenama i dopunama Zakona o uzimanju i presađivanju ljudskih organa u svrhu liječenja.

Tema rasprave biće izmjene i dopune Zakona o zaštiti prirodnog i kulturno – istorijskog područja Kotor i godišnji izvještaji o radu Komisije za tržište kapitala i stanju na tržištu kapitala i Fonda za zaštitu depozita.

Poslanici će raspravljati o predlozima zakona o izmjenama i dopunama Zakona o porezu na dohodak fizičkih lica i Zakona o zaštiti potrošača.

Na dnevnom redu su i izbori i imenovanja.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve