Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

Ne dao Bog da Crna Gora od Adžića zavisi!

Filip Adžić u prepisci na Fejsbuku otvoreno je kazao da mu više smeta dug od četiri milijarde eura nego barjačenje srpskim zastavama širom Crne Gore i pjevanje četničkih pjesama.

Grupa građana ”Cetinjani” objavila je online peticiju u kojoj se traži da poslanik pokreta URA Filip Adžić ne glasa za izmjene Zakona o slobodi vjeroispovjesti. Peticiju je do sada potpisalo više od hiljadu građana, a u tekstu se, između ostalog navodi, da će ”glas Adžića u ponovnom glasanju o Zakonu umnogome odrediti karakter i sudbinu naše države i nacije”.

Na sreću, sudbina Crne Gore ne zavisi od Filipa Adžića i ne dao nam Bog da nam od njega zavisi.

Podsjetimo se i zašto.

Filip Adžić u prepisci na Fejsbuku otvoreno je kazao da mu više smeta dug od četiri milijarde eura nego barjačenje srpskim zastavama širom Crne Gore i pjevanje četničkih pjesama.

Ova njegova neumjesna paralela naišla je na osudu građana, pa mu je jedan od njih odgovorio da je – ”Spoljni dug Hrvatske 41 milijarda, pa je niko ne ustupi četnicima!”

Građani očigledno vide ono što Adžić nažalost ne vidi ili neće da prizna, a morao bi biti svjestan da su podrškom ”trećoj srpskoj vladi u regionu” otvorili prostor da se slavi uz tuđe zastave i kliče drugoj državi.

Ne daj Bože da je zaista sudbina Crne Gore u Adžićevim rukama.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

5 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
progress
13.12.2020-08:54 08:54

Adžić sve radi sa računicom misleći da će opravdanjem izbjeći pravilan sud o njemu. Niko se na izdajnike nije tako bezobrazno odnosio ka ovaj Adžić, vrijeđajući ih na svakom ćošku. Ali avaj treba plaćati kiriju za lokal u Siti kvartu u Podgorici .

Kl029
13.12.2020-10:08 10:08

Kad bi Crna Gora zavisila od ovoga bolje da ne postoji.

Lijepa CG
13.12.2020-11:34 11:34

VOLJELI SU CRNU GORU VISE OD ZIVOTA MOJ POKOJNI DJED SA KOMSIJAMA-PRIJATELJIMA I VAZDA SU PJEVALI NA VESELJU SVADBI UZ PO KOJU DOMACU LOZU !! KO NE VOLI CRNOGORCA OCINA MU JEBEM OCA I IMALI SU KLETVU KO NANIO ZLO CRNOGORACIMA DABOGDA SE CESAO NOGAMA !!!

MNE
13.12.2020-11:42 11:42

ADŽIĆ NI VINO NI VODA !

MNE
13.12.2020-11:45 11:45

URA TAKODJE NI VINO NI VODA , DALEKO SU ONI OD GRADJANSKE PARTIJE