Srijeda, 24 Aprila, 2024
Rubrika:

NARODU SE SMUČILA NOVA VLAST Drastičan pad pratilaca Vlade CG na Instagramu!

Iako se funkcioneri teokratsko-izdajničke vlade busaju da su ''prva demokratski izabrana vlada'', jasno je da ta manipulacija ne prolazi kod većine građana i da izvršna vlast iz dana u dan rapidno gubi podršku

Izdajničko teokratska vlada na čijem je čelu premijer Zdravko Podoljub Krivokapić, za nepuna dva mjeseca od kad je formirana napravila je toliko nepopularnih, po državu i društvo pogubnih poteza, da nije ni čudo što javnost spekuliše da se radi o najnepopularnijoj izvršnoj vlasti u istoriji Crne Gore.

Iako se funkcioneri teokratsko-izdajničke vlade busaju da su “prva demokratski izabrana vlada”, jasno je da ta manipulacija ne prolazi kod većine građana i da izvršna vlast iz dana u dan rapidno gubi podršku.

U prilog tome govori i podatak da je broj pratilaca zvaničnog Instagram naloga vlade u posljednjih nekoliko dana opao za skoro 13.000, ili oko 25 odsto.

Sa 43.000 pratilaca vlada je spala na svega 30,3 hiljada što govori koliko rapidno vlada gubi povjerenje građana. Bravo za novu vladu!

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

3 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Budale
20.01.2021-08:49 08:49

Izuzimajući one koji službeno pratrad Vlade, novinari, ambasade – ostali koji to rade mogu biti samo kompletne budale. Ko može čitati što baljezgaju, Krivokapić, Abazović, Radulović, Bratićka, Milatović, Spajić, Injac i Bojanić. Đoko Orlandić

C"IC"A
20.01.2021-08:52 08:52

Znajte Gradjani Crnoe Gore nikad bolje- vece Demokratije slobode za sve narode boljeg zivota zahvaljujuci nasem dragom Presjedniku za primjer u Svijetu Gospodina DJukanovica necemo imat ! Zdrav i ziv on nama bio akobogda proci ce i ovo URA-ZLO koje zadesi CRNU GORU pa nas podijeli !!

DPS
20.01.2021-17:27 17:27

Lazna drzava, pokradeni referendum. Brzo cemo mi u veilku Srbiju