Četvrtak, 28 Marta, 2024
Rubrika:

Nalogodavci ućutkali Medojevića: Ne pominje ni Miška ni Željka, samo uspomene sa protesta i kritika DPS-a

Medojevićevi "ispadi" završili su se prije četiri dana kada su lideri DF-a dobili uputstva da organizuju konferenciju za medije na kojoj je lider PzP-a bio primoran da indirektno povuče sve što je ranije izjavljivao i poruči "da će Demokratski front podržati svaku Vladu u kojoj nema Demokratske partije socijalista (DPS)"

Lider Pokreta za promjene i funkcioner DF-a Nebojša Medojević ućutkan je od strane svetosavskih logističara i političko-obavještajnih centara koji stoje iza njegove koalicije “Za budućnost Crne Gore”.

Nema više soliranja

Medojević se proteklih dana u svom stilu razmahao i počeo da bezrezervno kritikuje i daje neodmjerene izjave u javnosti, posebno preko svog Facebook profila.

On je žestoko udario na pokrovitelje koalicije “Crno na bijelo” suvlasnike koncerna Vijesti, medijske tajkune Miška Perovića i Željka Ivanovića.

Objasnili kapricioznom Medojeviću koje su objave dozvoljene

Polemišući sa komentatorima ispod jednog od svojih standardnih postova o teorijama zavjere na Facebooku, Medojević je Ivanovića i Perovića optužio da su “masoni i da žele da preuzmu pobjedu naroda”.

Uspomene na Facebooku…

Zatim je izjavio vjerovatno ono što svi u njegovom političkom savezu misle, ali još uvijek kriju – da je “stav DF-a jasan i da će poništiti priznanje Kosova”.

Nakon toga politički nalogodavci su, kako smo već pisali, odlučili da disciplinuju Medojevića. S obzirom da je njegovo “soliranje” izazvalo paniku u redovima svetosavskih stranaka skrenuta mu je pažnja da sa tim prekine.

Pojedini simpatizeri svetosavske opozicije čak su preko društvenih mreža upozorili i Medojevićevu suprugu da “kaže mužu da ne muti”… “ako nije Milov igrač”.

Dozvoljena kritika

Medojevićevi “ispadi” završili su se prije četiri dana kada su lideri DF-a dobili uputstva da organizuju konferenciju za medije na kojoj je lider PzP-a bio primoran da indirektno povuče sve što je ranije izjavljivao i poruči “da će Demokratski front podržati svaku Vladu u kojoj nema Demokratske partije socijalista (DPS)”.

Na osnovu uvida u Facebook profil Medojevića jasno je da je nestašni lider PzP-a konačno disciplinovan, jer su nalogodavci njegove koalicije ozbiljno shvatili koliko njegovo soliranje šteti konačnom cilju posrbljavanja Crne Gore.

U.P.A.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
gagi
08.09.2020-16:24 16:24

Ostat ce jadni Medojevic niko i nista to sto je i bio.Sto se tice “postenja”i on i njegova zena mogu ga nositi bez podlimace,pogotovo “gospodja”dudar…. iz djevojackih dana.No nije se Medu “poznalo”.