Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Na svetosavskom putu pljuvanja po CG: Abazović preko Kurira obećao Beogradu da neće sa DPS-om

Dalje je naveo da su "u ovom trenutku poraženi samo mafija i organizovani kriminal" čime je direktno podigrao nastojanjima velikospskog propagandnog glasila u blaćenju Crne Gore i njenom predstavljanju kao mafijaške države!

Novopečeni simpatizer velikosrpske politike lider koalicije Crno na Bijelo Dritan Abazović, u stilu svetosavskih političkih perjanica sa kojima je najavio saradnju, dao je intervju za beogradski tabloid Kurir u kom je obećao da neće “izdati opoziciju” i formirati vlast sa DPS-om i predsjednikom te partije Milom Đukanovićem.

Na pitanje novinara tabloida poznatog po objavljivanju najgnusnijih laži o Crnoj Gori, “bojite li se izdaje u redovima opozicije”, Abazović je odgovorio:

“Ne znam o kakvoj je vrsti izdaje riječ? Dakle, Dritan nikad ništa i nikoga nije izdao i sve što je rekao u političkom životu, ostao je dosljedno iza toga. Jedino ko može da izda jesu oni koji su i ranije izdavali, a bilo ih je, čini mi se, iz svih opcija, to su ljudi podložni pritiscima. Kod nas pritisci ne prolaze, vrlo jasno znamo šta želimo”, rekao je Abazović čime je jasno obećao beogradskim vlastima da neće ulaziti u koaliciju sa DPS-om.

Dalje je naveo da su “u ovom trenutku poraženi samo mafija i organizovani kriminal” čime je direktno podigrao nastojanjima velikospskog propagandnog glasila u blaćenju Crne Gore i njenom predstavljanju kao mafijaške države!

Davanjem intervjua beogradskom tabloidu koji sarađuje sa bezbjednosno-obavještajnim centrima u Srbiji, u kom je pljuvao po svojoj državi, Abazović je prošao svojevrsno,  vatreno krštenje čime je primljen u velikosrpsko, svetosavsko društvo koje u izjavama za beogradske medijske ispostave BIA-e pljuju po svojoj državi.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve