Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

Na poziv: Vuksanović Stanković, Balota i Stanić idu u Potočare

Ovi dani nas iznova podsjećaju na značaj očuvanja dobrih međuljudskih i međunacionalnih odnosa u Crnoj Gori i regionu kao temeljnoj osnovi očuvanja mira i stabilnosti, poručuju iz SDP-a

Na poziv organizacionog odbora za obilježavanje 26 godina od genocida u Srebrenici, Delegacija Socijaldemokratske partije Crne Gore u sastavu potpredsjednik partije Adis Balota, poslanica SDP Draginja Vuksanović Stanković i šef medijskog tima SDP Mirko Stanić prisustvovaće komemoraciji u Memorijalnom centru Potočari.

“Ovi dani nas iznova podsjećaju na značaj očuvanja dobrih međuljudskih i međunacionalnih odnosa u Crnoj Gori i regionu kao temeljnoj osnovi očuvanja mira i stabilnosti. Ovaj koncept se mora braniti i riječima i djelima, jer ne smijemo više ćutati na aktivne nacionalističko-revizionističke politike i opasne poruke o tome da su ratni zločinci – nalogodavci i izvršioci genocida – za nekoga heroji”, navode iz SDP-a.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Crnogorka
09.07.2021-13:41 13:41

Nasa draga Crnogorska Kraljica Vuksanovic je nasa BUDUCNOST da si nam zdrava i ziva i da te tvojom pionirskom hrabroscu i najvisi cuvar CG – DA TE CRNA GORA PROGLASI -CRNOGORSKOM KRALJICOM !