Subota, 20 Aprila, 2024
Rubrika:

Na poziv Đukanovića: Pendarovski stiže u Crnu Goru

Predsjednika Pendarovskog će sjutra u Rezidenciji na Cetinju, uz najviše državne počasti, dočekati predsjednik Đukanović, saopšteno je iz Kabineta crnogorskog predsjednika 

Predsjednik Republike Sjeverne Makedonije Stevo Pendarovski boraviće na poziv predsjednika Crne Gore Mila Đukanovića u zvaničnoj posjeti Crnoj Gori 12. i 13. aprila.

Predsjednika Pendarovskog će sjutra u Rezidenciji na Cetinju, uz najviše državne počasti, dočekati predsjednik Đukanović, saopšteno je iz Kabineta crnogorskog predsjednika.

Nakon upisivanja u knjigu gostiju, tete-a-tete razgovora koji će nastaviti susretom sa delegacijama, predsjednici će imati izjave za javnost.

“U nastavku prvog dana posjete, predsjednik Đukanović će prirediti i svečanu večeru u čast visokog gosta.

Drugog dana posjete, dvojica predsjednika će posjetiti Bar gdje će predsjednik Sjeverne Makedonije uručiti ploču Vladimira i Kosare. Na kraju zvanične posjete predsjednika Sjeverne Makedonije biće upriličen i radni ručak na tvrđavi Besac u Virpazaru koji priređuje predsjednik Đukanović.

Predsjednik Pendarovski će se, tokom zvanične posjete našoj zemlji, sastati i sa predsjednikom i potpredsjednikom Vlade Zdravkom Krivokapićem i Dritanom Abazovićem”, saopšteno je iz Kabineta Đukanovića.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve