Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

N1: Krivokapić rekao Vučiću i Rami da Crna Gora neće biti dio Otvorenog Balkana jer naredne godine ulazi u EU!?

Kako prenosi reporter N1, to je izazvalo smijeh ostalih sagovornika, ali čini se, kako kaže, da je premijer Rama ozbiljno mislio i da je premijer Krivokapić zaista iznio takve tvrdnje

Premijer Crne Gore Zdravko Krivokapić, je prema riječima premijera Albanije Edija Rame, na večeri sa predsjednikom Srbije Aleksandrom Vučićem kazao da Crna Gora neće pristupiti Otvorenom Balkanu jer očekuje da tokom sljedeće godine bude primljena u članstvo u EU.

Kako prenosi reporter N1, to je izazvalo smijeh ostalih sagovornika, ali čini se, kako kaže, da je premijer Rama ozbiljno mislio i da je premijer Krivokapić zaista iznio takve tvrdnje.

Tim povodom na Twitteru se oglasio predsjednik SDP Raško Konjević koji je saopštio

Edi Rama je za muštuluka. Postajemo regionalni hit. Crna Gora neće u “Otvoreni Balkan” jer će naredne godine postati članica EU., izgleda reče Krivokapić Ovo postaje ozbiljno. Da ne kažem šta. P.s. Odgledati do kraja. Ima li kraja – napisao je Konjević. 

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Sara
04.11.2021-19:12 19:12

Bravo Zdravko..odlican odgovor..ovaj put..dobices pusu od Sare..Nama ne treba Ramova velika albanija..niti Vuckova velika Serbija..

Ha20
04.11.2021-21:18 21:18

Bocoljub se opet nasrkao tomovace i malo ubrzao prijem Crne Gore u EU sledece goine. Necu da grijesim dusu mozda je poceo da bude i vidovit kada pije tomovacu.