Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

MVP: Šest ruskih diplomata proglašeni personama non grata

Šest osoba proglašeno je personama non grata zbog aktivnosti koje su u suprotnosti sa Bečkom konvencijom o diplomatskim odnosima i odnosima međusobnog uvažavanja i poštovanja dvije države

Ministarstvo vanjskih poslova Crne Gore proglasilo je šest diplomata Ambasade Ruske Federacije akreditovanih u Crnoj Gori personama non grata.

“Šest osoba proglašeno je personama non grata zbog aktivnosti koje su u suprotnosti sa Bečkom konvencijom o diplomatskim odnosima i odnosima međusobnog uvažavanja i poštovanja dvije države”, saopšteno je iz tog resora.

Podsjetimo, u današnjoj akciji SDT uhapšeno je više osoba, rekao je premijer Dritan Abazović. On je naveo da je akcija međunarodnog karaktera i da imena može saopštiti samo Specijalno državno tužilaštvo.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

3 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Seoca
29.09.2022-20:50 20:50

Svaka čast Crnogorci! Proćeraste tu Genocidnu marvu za Srbiju i Rusiju, a trebali ste proćerati još i špijune Posrbice i teroriste srbijanske popove, pa neka se jašu po Srbiji i Rusiji sa Kačavendama i Porfirijem!! Aferim vam Crnogorci!! Još ako proćerate marvu iz Dražinog fronta, oslobodite će te Crnu Goru od gube!!

Ha20
29.09.2022-23:01 23:01
Reply to  Seoca

Zaboravih da kazem postovani gospodine da vas podrzavam od prve do poslednje rijeci. Zelim vam svako dobro.

Ha20
29.09.2022-23:42 23:42
Reply to  Seoca

Dadoh jos jedan komentar prije ovoga koji je objavljen ali je po svemu sudeci jedan kvislinski srbalj na kontroli komentara pa me je blokirao. Nije ni prvi put jer te su ta gamad prodrla u sve pore naseg drustva ali ce polko i tome doci kraj.