Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

MVP obavijestio sedam ambasadora da će im plaćati stanarinu do kraja marta

Optužba sedmoro ambasadora da rade protiv interesa Crne Gore izazvala je zgražavanje u diplomatskim krugovima, a predsjednik Đukanović odbio je da potpiše neobrazložen zahtjev Vlade za njihov opoziv

Ministarstvo vanjskih poslova CG obavijestilo je sedam ambasadora za koje je zatražilo opoziv, da će im plaćati naknadu za troškove stanovanja do 31. marta, a ne samo do 15. februara, kako im je prethodno rečeno- saznaje Antena M.

Izvori Antene M saglasni su da je pozadina ovog prolongiranja roka za plaćanje stanarine, zapravo, motivisana ostavljanjem više vremena ambasadorima da sprovedu uobičajene procedure na završetku svog mandata, ali i pokazatelj da se u MVP ne osjećaju lagodno zbog razornih kritika na račun neprimjerenih poteza koje povlače.

Optužba sedmoro ambasadora da rade protiv interesa Crne Gore izazvala je zgražavanje u diplomatskim krugovima, a predsjednik Đukanović odbio je da potpiše neobrazložen zahtjev Vlade za njihov opoziv.

Na sličan prijem u javnosti naišao je poziv svim ambasadorima da se 18. januara jave na “disciplinovanje” u MVP, sa kartom kupljenom u jednom pravcu. Izuzetak su, naravno, ultrasrpske stranke i mediji koji služe za “pranje” svakog poteza vlade Zdravka Krivokapica.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve