Srijeda, 24 Aprila, 2024
Rubrika:

Musić: Želimo da na edukativan način promovišemo kulturno-istorijsko nasljeđe Plava

Musić je istakao da će postavljanje informativnih displeja imati i edukativnu ulogu, pa će i stanovnici Plava moći na jednostavan način da se upoznaju sa istorijskim činjenicama o svom rodnom gradu, a poslužiće i đacima koji u okviru školskih zadataka izučavaju tu oblast da uče na kreativan i zanimljiv način

Mnogi posjetioci Plava zainteresovani su da čuju detalje iz naše zanimljive i bogate istorije, stoga nam je planu da u što kraćem vremenskom periodu obezbijedimo informativne displeje koji će biti postavljeni na prometnim mjestima, a na kojima će turisti moći da pronađu najbitnije informacije o našem kulturno-istorijskom nasljeđu, saopštio je kandidat na listi “ZAJEDNO pobjednički za Plav”, Edin Musić.

“Plav je prepoznat kao dragulj prirodne ljepote, ali naša težnja je da to bude i moderan grad, koji pruža sve mogućnosti različitim profilima posjetilaca, slučajnih i namjernih prolaznika. Zato su nam potrebni novi korisni i interesantni sadržaji”, kazao je Musić.

On je istakao da će postavljanje informativnih displeja imati i edukativnu ulogu, pa će i stanovnici Plava moći na jednostavan način da se upoznaju sa istorijskim činjenicama o svom rodnom gradu, a poslužiće i đacima koji u okviru školskih zadataka izučavaju tu oblast da uče na kreativan i zanimljiv način.

“Hoćemo da ulažemo u edukaciju, znanje i modernizaciju našeg Plava, da stanovnicima Plava ali i turistima koji nas posjećuju u sve većem broju, postepeno nudimo različite sadržaje koji se mogu pronaći u razvijenim evropskim gradovima. Želimo da idemo korak dalje i ponudimo više i bolje od drugih, jer naše su zamisli realne i u naredne četiri godine ćemo ih ostvariti”, zaključio je Musić.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve