Četvrtak, 28 Marta, 2024
Rubrika:

Muratović: Posjeta Spajića i Milatovića Trebinju zbog izbora, a ne turizma

Naravno, dodaje Muratović, iz Federacije, su se sa pravom zapitali, kakvu poruku ministri u Vladi Crne Gore žele da pošalju i znaju li oni da je Sarajevo glavni grad Bosne i Hercegovine, a ne Trebinje?!

Član Glavnog odbora Demokratske partije socijalista Boris Muratović kazao je da ministri u Vladi Crne Gore, Milojko Spajić i Jakov Milatović, danima najavljujući neviđeni turistički bum, iako znaju da se ministarka zdravlja baš potrudila, svojim inatom i nekompetentnošću, da ugrozi sezonu, u potrazi za turistima otišli su do Trebinja, saopšteno je iz DPS-a.

Naravno, dodaje Muratović, iz Federacije, su se sa pravom zapitali, kakvu poruku ministri u Vladi Crne Gore žele da pošalju i znaju li oni da je Sarajevo glavni grad Bosne i Hercegovine, a ne Trebinje?!

“Praksa da se, pri odlascima u Bosnu i Hercegovinu, bilo zbog sahrana i crkvenih obreda, ili navodne promocije destinacije, ne ide van granica entiteta RS, dovoljno govori o stavovima i namjerama izvršne vlasti, zato je i ministar spoljne trgovine i ekonomskih odnosa BiH, funkcioner Dodikove stranke Staša Košarac, posebno istakao veze sa Republikom Srpskom, i iskazao očekivanje da će u narednom periodu biti „vrlo konstruktivnih razgovora na realaciji rukovodstva Republike Srpske i Vlade Crne Gore”, naglašava u saopštenju.

Muratović ističe da se zato se s pravom javnost pita da li je ovo zaobilaženje Sarajava, politička poruka naših ministara koja se uklapa u onu neustavnu čestitku takozvanog Dana Republike Srpske koju je Krivokapić nedavno uputio Željki Cvijanović?!

“Sa druge strane, više je nego očigledno da je posjeta Trebinju, zapravo, imala najmanje veze sa turizmom, posebno u svijetlu činjenice, da je u delegaciji bio i predsjednik opštine Herceg Novi i da se približavaju izbori u toj opštini na kojima, među onih deset posto nelegalno upisanih građana, glasaju i brojni građani iz Trebinja i okoline”, zaključuje u saopštenju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Tihana
18.04.2021-23:14 23:14

Bagra svetosavska. Ne vade se iz Trebinja