Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Muratović: Milović – pravo lice Evrope sad

Vulgarno i nekontrolisano ponašanje, hronično afektivno stanje koje je redovno kada su u pitanju njegovi nastupi, očigledno je nešto što odobrava njegova stranka

Nakon svega što se desilo posljednja dva dana sasvim je jasno – Andrej Milović pravo je lice Evrope sad, poručio je član Izvršnog odbora DPS Crne Gore, Boris Muratović.

“Vulgarno i nekontrolisano ponašanje, hronično afektivno stanje koje je redovno kada su u pitanju njegovi nastupi, očigledno je nešto što odobrava njegova stranka. Nakon što je juče htio da “dekontaminira”, danas građane naziva “suludnicima”, “besposličarima” i “kontaminiranima”, pri čemu na najdrskiji mogući način pokušava za svoje nekontrolisano i infantilno ponašanje krivicu svaliti na medije”, ističe Muratović.

Funkcioner Evrope sad Andrej Milović kazao je danas kako krivične prijave protiv njega podnose besposleni ljudi. Naime, on je prokomentarisao kako više krivičnih prijava, koje su danas proslijeđene ODT-u, predstavljaju “dokaz besposlice ljudi”.

“Kada smo gledali njegove tirade sa dočeka Vladimiru Putinu, mislili smo da gore ne može. Ali, eto, Milović je uspio da nas demantuje. Da u njegovoj stranci vidimo nekoga ko je odgovoran, pozvali bismo ga da se – ne u Milovićevo, već u ime partije – izvini cjelokupnoj javnosti, medijima i građanima. Ali, za tim nema svrhe jer – upravo je Milović njihov “dostojan” reprezent”, ističe Muratović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Tara
25.04.2023-22:26 22:26

Zasto ne posaljete pismo Evropskoj uniji..posto su odusevljeni sa ovom fasistickom vladom..