Utorak, 6 Juna, 2023
Rubrika:

Muratović: Kompanija To Montenegro pokušava izvršiti opstrukciju izbornog procesa

Upozoravaju kompaniju To Montenegro da se ne bavi stvarima koje podliježu krivičnoj odgovornosti, a naročito ne prema dijaspori, koja je uvijek bila lojalna svojoj državi

Demokratska partija socijalista koristi priliku da izvijesti javnost o grubom pokušaju zloupotrebe, odnosno direktnom pokušaju opstrukcije izbornog procesa od strane kompanije To Montenegro. Naime, prema aktuelnim najavama, pomenuta kompanija pomjerila je uobičajeni termin leta iz Ciriha 2. aprila, za kasne večernje sate, kazao je Boris Muratović, član Izvršnog odbora DPS Crne Gore.

“Jasno je da iza toga stoji pokušaj da naša dijaspora bude osujećena da iskoristi svoje pravo glasa, a nadalje i strah protivkandidata od sve izvjesnijeg poraza”, navodi Muratović..

Upozoravaju kompaniju To Montenegro da se ne bavi stvarima koje podliježu krivičnoj odgovornosti, a naročito ne prema dijaspori, koja je uvijek bila lojalna svojoj državi.

“Naravno, šta god da učine, neće spriječiti crnogorske birače da iskažu svoj stav, a naročito ne dijasporu, kojoj je Vlada u kojoj je bio i Jakov Milatović na sve načine željela uskratiti pravo glasa u domovini”, ističe Muratović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve